حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش فارس ، طغیان رودخانهها کمی فروکش کرده و اجازه داده تا عملیات پاکسازی آغاز شده و بخشی از مردمی که خانههایشان را ترک کرده بودند به محل زندگیشان در شهرهای «گرفتون» و «کمپسی» در ایالت «نیو ساوث ولز» در شمال شرق این کشور بازگردند.
اما سخنگوی بخش خدمات اضطراری این کشور اعلام کرد که حدود20 هزار نفر در شهرهای کوچکتر بر اثر سیل هیچ ارتباطی را با مناطق دیگر ندارند که این امر منجر به اعلام وضعیت اضطراری در این ایالت و ایالت «کوئینزلند» در همسایگی آن شده است که تلاشهای امدادی نیز متمرکز بر آن مناطق است.
در این سیلها که تنها ظرف 24 ساعت به یک سوم میانگین بارش سالانه در جنوب شرقی «کوئینزلند» رسید. 2 نفر کشته شدهاند.
ناتان ریز ، نخست وزیر ایالت «نیو ساوث ولز» که یکشنبه به بازدید هوایی از مناطق سیل زده پرداخت گفت که توصیف گستردگی این سیل حتی از آسمان بسیار سخت است. این سیل دریایی را در ایالت ما تشکیل داده است و حیوانات و شهرهای زیادی را گرفتار کرده است.
سیلهای این کشور همراه با موج گرمایی که منجر به بدترین آتش سوزی یک قرن اخیر استرالیا شد که در آن 2 هزار خانه سوخته و 173نفر جان خود را از دست دادند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....