یازدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در یزد آغاز به کار کرد

یازدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز امروز با حضور جمعی از مسئولان استان یزد و دانش‌آموزان مدارس خیرساز در یزد آغاز به کار کرد.
کد خبر: ۲۵۴۱۲۴

به گزارش فارس از یزد، مدیرکل سازمان نوسازی مدارس استان یزد پیش از ظهر امروز در این جشنواره اظهار داشت: در حال حاضر حدود 10 سال از فعالیت مجمع خیرین مدرسه‌ساز در استان یزد می‌گذرد و بیش از 700نفر در این مجمع به عضویت درآمده‌اند.

حمیدرضا محمدی نصرآبادی افزود: از میان اعضا 40 نفر شخصیت‌های حقوقی، 50 خانواده شهید، 50 نفر اقلیت‌های مذهبی و 80 نفر را بانوان تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به برپایی جشنواره دهم خیرین مدرسه‌ساز خاطرنشان کرد: در فاصله زمانی جشنواره دهم تا یازدهم اتفاقات بسیار خوبی در مجمع خیرین مدرسه‌ساز رخ داده است و 58 پروژه آموزشی به مراحل تکمیل رسیده و پیش‌بینی می‌شود تا اوایل مهرماه سال‌جاری تحویل آموزش و پرورش استان یزد شود.

محمدی سال 88 را سالی استثنایی در راستای احداث مدارس خیرساز اعلام کرد و بیان داشت: اوایل امسال بنیاد برکت که یک بنیاد خیریه است، ساخت هفت مدرسه را عهده‌دار شد که این مدارس با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال در حال احداث است و تاکنون نیز 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

مدیرکل سازمان نوسازی مدارس استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اعتبارات قابل توجهی که دولت به تخریب، بهسازی، مقاوم‌سازی و نوسازی کلاس‌های درس اختصاص داده است، عنوان کرد: تاکنون 927 کلاس درس در طول اجرای این طرح تخریب شده و 537 کلاس نیز احداث شده است.

وی همچنین اظهار داشت: دولت در سفر دوم خود به استان یزد، اعتبارات خوبی به نوسازی مدارس اختصاص داد که امیدواریم با جذب آن بتوانیم به سرعت مدارس را نوسازی کرده و تحویل آموزش و پرورش دهیم.

محمدی با اشاره به نیاز ضرور برخی آموزشگاه‌های استان یزد به بازسازی عنوان کرد: تنها در ناحیه یک آموزش و پرورش یزد 40 مدرسه تخریبی وجود دارد که برای تخریب و نوسازی آنها به کمک خیران نیاز داریم.

استاندار یزد نیز در این جشنواره با اشاره به عمل نیکوی خیران در راه توسعه دانایی و دانش اظهار داشت: خیران به واسطه عمل نیک خود در صف شهدا و شهدا نیز در صف ائمه خواهند بود.

محمدرضا فلاح‌زاده با اشاره به اهمیت مدرسه‌سازی و نقش مدرسه در تربیت دانش‌آموزان نخبه خاطرنشان کرد: از همین مدارس بود که افرادی چون شیخ کلینی، علامه طباطبایی، آیت‌الله بهجت و صدها عالم برجسته بیرون آمد.

وی از خیران به واسطه تلاش در راه احداث مراکز آموزشی و همراهی آنها با دولت در انجام این عمل خداپسندانه تقدیر و اظهار امیدواری کرد: خداوند متعال اجر عمل خیرخواهانه آنها را در حیات دنیوی و اخروی به آنها عطا کند.
در حاشیه این جشنواره نمایشگاهی از مدارس خیرساز استان یزد برپا شد.

در این نمایشگاه ماکت مدارس خیرساز، نیازمندی‌های مدارس خیرساز، فهرست اسامی خیران بزرگ استان یزد و ... به نمایش درآمد.

در این مراسم همچنین بیش از 70 نفر از دانش‌آموزان مدرسه ابتدایی «صغری کوچک» با اجرای سرودی زیبا و نثار گل و گلاب به خیران از آنها تجلیل کردند.

در این مراسم بیش از 600 نفر از خیران مدرسه‌ساز، جمعی از مدیران مدارس خیرساز، نماینده ولی‌فقیه در استان یزد و حجت‌الاسلام راشد یزدی همچنین مسئولان آموزش و پرورش استان یزد حضور داشتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها