روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت که نیروهای طالبان سالها با استفاده از مهمات آمریکایی با سربازهای آمریکایی و افغان جنگیدهاند.
کد خبر: ۲۵۴۰۱۴
به گزارش فارس به نقل از روزنامه "نیویورکتایمز "، اسلحه و مهمات به جا مانده ازکشتهشدگان طالبان نشانگر اینست که این افراد از مهماتی که ارتش آمریکا در اختیار نیروهای دولت افغانستان میگذارد، استفاده میکنند.
مهمات به جا مانده کنار اجساد طالبان در "دره کورانگال " واقع در مرز افغانستان با پاکستان که اغلب محل درگیریهاست، حاکی از آنست که این افراد مهمات آمریکایی را از نیروهای افغان میدزدند و علیه سربازان آمریکایی به کار میگیرند.
تحلیلگران نظامی و فروشندگان تسلیحات معتقدند این نگرانی وجود دارد که مراقبتهای نامنظم آمریکاییها و افغانها از مهمات ارسالی به افغانستان در طول 8 سال که از جنگ با این کشور میگذارد به همراه قوانین ضعیف و فساد واضح وآشکار بین نیروهای افغان به انتقال تسلیحات به طالبان منجر شده باشد.
بر اساس این گزارش سازمان حسابرسی کنگره آمریکا فوریه گذشته به دلیل مفقود شدن هزاران اسلحه فرستاده شده به افغانستان، دولت آمریکا را هدف انتقاد قرار داد و شواهد حاکی از آنست که برخی از این سلاحها به دست طالبان افتادهاند.