به گزارش مهر، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر امروز در دیدار با جمعی از عشایر و فرهیختگان عراقی با اشاره به اشتراکات دینی، فرهنگی و تاریخی دو ملت ایران و عراق، روابط حاکم بر دو کشور را در زمینههای مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی خوب توصیف و بر گسترش همکاریها و مناسبات دو جانبه در راستای ظرفیتهای بالقوه موجود تاکید کرد.
وی در ادامه اشغال عراق توسط تجاوزگران آمریکایی و غربی را اقدامی اشتباه در راستای ایجاد بیثباتی در این کشور و منطقه دانست و گفت: هدف اشغالگران بیثبات کردن منطقه و اعمال سلطه امنیتی و سیاسی بر عراق بوده و شرایط امروز درعراق و افغانستان حاکی از شوم بودن سیاست نظامیگری آمریکا در منطقه است.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران در کمک به استقرار آرامش در منطقه به ویژه در عراق و افغانستان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران علاقمند است تمام کشورهای منطقه در صلح و آرامش با یکدیگر روابط و همکاریهای مسالمت آمیز داشته باشند.
لاریجانی در پایان بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به امر بازسازی مناطق آسیب دیده از اشغال در عراق تاکید کرد .
در ادامه این دیدار، تنی چند از عشایر و فرهیختگان عراقی نیز ضمن قدردانی از تلاشهای مثبت جمهوری اسلامی ایران در زمینه برقراری آرامش در مناطق مختلف عراق گفتند : امروزه بر کسی پوشیده نیست که جمهوری اسلامی ایران کمکهای موثر و شایانی را به کشور همسایه خود در دستیابی به ثبات و آرامش انجام داده و تبلیغات مسموم دولتمردان آمریکایی و برخی عوامل منطقهای آنان به جایی نرسیده است.
عشایر و فرهیختگان عراقی در پایان، خواستار استمرار کمکهای جمهوری اسلامی ایران به روند بازسازی عراق و افزایش مبادلات فرهنگی و آموزشی و بهداشتی فیمابین شدند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم