خردادماه صورت می‌گیرد

بهره برداری از 280 پروژه عمرانی در خوزستان

سید جعفر حجازی استاندار خوزستان گفت: خرداد ماه امسال 280 پروژه عمرانی استان با اعتباری حدود 10 هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد.
کد خبر: ۲۵۱۶۸۲

به گزارش ایسنا ، استاندار خوزستان با بیان این مطلب افزود: اجرای 18پروژه گازرسانی ، هفت طرح شبکه‌های آبیاری ، 24 پروژه آموزشی آموزش و پرورش ، 142پروژه مخابراتی ، 17پروژه ورزشی و 15پروژه درشهرک‌های صنعتی استان از جمله این طرح‌ها است.

وی اظهارکرد: در سال جاری 1441پروژه با اعتباری معادل 24 هزار میلیارد ریال در نقاط مختلف استان خوزستان به بهره‌برداری خواهد رسید.

استاندار خوزستان با ارایه آماری از عملکرد دولت در سه سال گذشته گفت: در سال 85 ، 1900 پروژه با حدود 870 میلیارد تومان درسال86 ، 2000 پروژه با 870 میلیاردتومان و درسال گذشته نیز 2683 پروژه با 1600 میلیارد تومان اعتبار دراستان اجرا شد.

وی گفت: از سال 84 تاکنون زمان اجرای طرح‌های استانی خوزستان حدود یک سال کاهش یافته و تا تا پایان سال جاری نیز این میزان شش ماه دیگر نیز کاهش می‌یابد.

حجازی با بیان این ‌که اعتبارات جاری استان بدون احتساب اعتبارات لایحه خدمات کشوری در سال جاری 2درصد افزایش یافته است ، تصریح کرد: این افزایش برابر میانگین افزایش بودجه درسطح کشور است؛ البته درصورت افزایش تعرفه‌های برق و دیگر حامل‌های انرژی توسط دولت، برخی دستگاه‌ها ممکن است از این لحاظ با مشکل مواجه شوند.

استاندار خوزستان گفت: برای مواجهه با این مشکل با تکیه بر دو رویکرد سیاست انقباضی واصلاح الگوی مصرف تلاش می کنیم کمبودها را به حداقل برسانیم.

وی اظهار کرد: در بحث بودجه عمرانی نیز با توجه به تغییرات ناشی از تصویب بودجه دولت در مجلس شورای اسلامی درمجموع امسال 28درصد از کل اعتباراتی که قرار بود برای استان درنظرگرفته شود کم شد که رقم قابل توجهی است.

حجازی گفت: به عنوان مثال ریاست جمهوری برای پنج سال آینده استان سالانه 250میلیارد تومان را مصوب کرده بود و برای امسال این رقم را به 250میلیارد تومان افزایش داده بود ولی با توجه به این 28 درصد کاهش، این رقم به 180میلیارد تومان کاهش یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها