در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه نیشن، این انتصاب توسط "رابرت گیتس" وزیر دفاع آمریکا انجام می شود.
به گفته مقامات دفاعی آمریکا، این تغییر نشانگر افزایش نگرانی های آمریکا درباره افغانستان است.بر اساس این تغییرات، ژنرال "دیوید رودریگز" فرمانده ارشد نظامیان آمریکایی درکابل خواهد بود.رودریگز پیش ازاین مشاورارشد گیتس درامور دفاعی محسوب می شد.
این انتصاب درافغانستان درحالی انجام می شود که روابط واشنگتن با کابل در روزهای گذشته و به دلیل بمباران یک روستا از سوی جنگنده های آمریکایی و کشته شدن بیش از 200 نفر از اهالی آن تیره شده است.
جنگنده های ارتش آمریکا صبح چهارشنبه 16 اردیبهشت روستایی در غرب افغانستان را بمباران کردند که این حمله بیش از 200 کشته بر جای گذاشت.
این درحالی است که پس از بمباران این روستا، مردم افغانستان درمناطق مختلف این کشور دست به تظاهرات زده و خواستار خروج نظامیان خارجی از کشور خود شدند.
افراد خشمگین همچنین دولت را به بی توجهی در قبال تلفات افراد غیر نظامی در افغانستان متهم و اعلام کردند تا زمانی که حکومت مرکزی در این زمینه اقدام اساسی نکند آنان دست از تظاهرات نخواهند کشید.
شدت این جنایت جدید آمریکا درافغانستان به حدی بوده که"رابرت گیتس" وزیر دفاع آمریکا را به کابل کشاند و وی در برابر پرسش خبرنگاران مجبور به معذرت خواهی درباره این کشتار بی رحمانه شده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: