اسفناج؛ مانع تخریب شبکیه چشم

گروه سلامت: یک متخصص تغذیه گفت: اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است که از تخریب شبکیه چشم جلوگیری می‌کند و مانع کوری می‌شود، همچنین سبب سالم ماندن ماکولای چشم می‌شود. مسعود کیمیاگر در گفتگو با فارس، افزود: اسفناج منبع غنی ویتامین A ، ب 3 ، C ، آهن و پتاسیم است و برای کسانی که به کارهای فکری اشتغال دارند به دلیل داشتن فسفر مفید است.
کد خبر: ۲۵۰۹۸۵
وی گفت: اسفناج ملین است و یبوست را برطرف می‌کند و یکی از سبزی‌های کم‌کالری است. یک فنجان اسفناج 40 کالری دارد. برای لاغر شدن و وزن کم کردن مفید است. خوردن اسفناج در رفع تشنگی موثر است و سبب پایین آمدن کلسترول خون می‌شود.

این متخصص تغذیه افزود: اسفناج برای کسانی که مبتلا به کم‌خونی هستند، می‌تواند مفید باشد زیرا تعداد گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد. این سبزی از نظر داشتن ویتامین 3 B بسیار غنی است و برای برطرف کردن بیماری پلاگر (بیماری ضعف بدن که با تشنج و اختلال در دستگاه گوارش همراه است) مفید است.

کیمیاگر اضافه کرد: اسفناج سرشار از اسید فولیک است که یکی از ویتامین‌های گروه B است و از نقایص عصبی جنین پیشگیری می‌کند. در سلامت جنین نقش دارد. همچنین دارای ترکیباتی است که از آسیب رساندن به عروق بدن جلوگیری می‌کند و سبب پایین آوردن هموسیستئین خون می‌شود. ماده هموسیستئین ماده آزاردهنده جدار عروق است که موجب بیماری قلبی و عروقی می‌شود که اسید فولیک از این مشکل پیشگیری می‌کند.

این متخصص تغذیه افزود: اسفناج همچنین آهن قابل ملاحظه‌ای دارد؛ اما جذب آهن در اسفناج به خوبی آهن‌‌های حیوانی نیست. اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است که از تخریب شبکیه چشم جلوگیری می‌کند و مانع کوری می‌شود و سبب سالم ماندن ماکولای چشم می‌شود. اسفناج بر اعصاب پاراسمپاتیک نیز تاثیر مثبت می‌گذارد. کیمیاگر اضافه کرد: اگر اسفناج با ماست خورده شود مانع جذب مقداری از کلسیم ماست می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روایت اول، شرط پیروزی

در گفت‌وگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانه‌های داخلی و معاند را بررسی کرده‌ایم

روایت اول، شرط پیروزی

مجرمان در قاب شوک

در گفت‌وگو با تهیه‌کننده مستند معروف شبکه سه اولویت‌های موضوعی فصل جدید بررسی شد

مجرمان در قاب شوک

نیازمندی ها