رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خلخال گفت: از 130 اثر تاریخی این شهرستان تاکنون 18 اثر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
کد خبر: ۲۴۹۸۲۱
علی درویشی امروز در گفت و گو با ایرنا افزود: امسال 40 مورد اثر تاریخی این شهرستان در لیست آثار ملی و تاریخی کشور ثبت شده و به جمع 18 مورد افزوده می شود.
وی از افتتاح نمایشگاه دایمی صنایع دستی در خلخال در سوم خردادماه امسال خبر داد و گفت: برای عملیات اجرایی فاز اول حمام قدیمی نصر تاکنون شش میلیارد ریال هزینه شده است.
وی افزود: دور تازه کاوشهای باستان شناسی در قلعه کیلوان خلخال آغاز شده و بزودی یکی از قبرهای موجود در این قلعه با تمام اشیای داخل آن با استفاده از تجهیزات نوین باستان -شناسی به موزه میراث فرهنگی خلخال انتقال می یابد.
وی همچنین از راه اندازی موزه مردم شناسی شهر کلور مرکز بخش شاهرود و تجهیز این موزه با سه میلیارد ریال اعتبار خبر داد.
تفرجگاه اندبیل، چشمه های ازناو و میرعادل، آبشار، قلعه کیلوان، کاروانسرای چنارلق، کاروانسرای شاه عباسی، پل تاریخی پردیس و بنای چهار گوش از مناطق گردشگری شهرستان خلخال است.
شهرستان خلخال با 95 هزار نفر جمعیت در 115 کیلومتری جنوب اردبیل واقع است.