به گزارش فارس ، رائول کاسترو روز گذشته با اعلام این مطلب برداشتن برخی محدودیت ها علیه کوبا از سوی رئیس جمهور جدید آمریکا را کمترین کاری دانست که وی می توانسته انجام دهد.
کاسترو که در جمع وزرای خارجه کشورهای عضو جنش غیر متعهدها در هاوانا سخن می گفت ضمن اعلام آمادگی کوبا برای گفتگو با آمریکا در شرایط برابر، تصریح کرد: کوبا هرگز تحریمی علیه آمریکا و شهروندانش وضع نکرده که اینک بخواهد اقدامی صورت دهد. این کشور ما نیست که در سرزمین آمریکا و بر خلاف اراده ملت آن پایگاهی نظامی دارد.
وی یاد آوری کرد که محاصره اقتصادی-تجاری آمریکا علیه کوبا علیرغم لغو برخی محدودیت های کوچک همچنان ادامه یافته ، در حالی که برای آن هیچ بهانه سیاسی یا اخلاقی وجود ندارد.
رئیس جمهور کوبا تاکید کرد که برای مذاکره درباره تمام مسائل با آمریکا آمادگی دارد اما استقلال ، حق تعیین حاکمیت ملی و نظام سیاسی - اجتماعی جزیره را به مذاکره نخواهد گذاشت.
باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در جریان اجلاس سران قاره در ترینیداد و توباگو از کوبا خواسته بود برای برقراری مجدد روابط اقداماتی از جمله در خصوص آزادی زندانیان سیاسی صورت دهد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم