جام هشتم به باشگاه استقلا‌ل رفت

آسمان آبی در روز فوتبال پاک

گروه ورزش: شاید هیچگاه استقلالی‌ها طعم شیرین فوتبال پاک را اینگونه نچشیده بودند. آنها در 7 دوره قبلی لیگ، از فوتبال پاک فقط تلخی آن را مزه کرده‌ بودند. یادآوری بازی جوانمردانه ملوان در آخرین بازی لیگ اول، همیشه برای آبی‌ها با ناراحتی همراه بود. باخت به استقلال اهواز در آخرین روزهای لیگ سوم هم، فوتبال پاک دیگری بود که گریه‌اش را نصیب استقلالی‌ها کرد. اما حالا وقت آن است که آبی‌ها اشک شوق بریزند و با شور و شعف از فوتبال پاک حرف بزنند. فوتبالی که ثابت کرد هیچگاه تبانی را برنمی‌تابد و قهرمان واقعی‌اش را بدون واسطه، دسیسه و دست‌های پشت پرده انتخاب می‌کند.
کد خبر: ۲۴۹۰۵۵

دیروز فقط این استقلال نبود که بازی را با استرس آغاز کرد. ذوب‌آهنی‌ها هم استرس داشتند، چون بهتر از هر کسی می‌دانستند تبانی درکار نیست و  خودشان باید برای قهرمانی تلاش کنند.

گل دقیقه 5 محمدرضا ذوالفنون هم تاییدی بود براین موضوع. فولاد یک  ذوب‌آهن صفر. هنوز جام برای اصفهانی‌ها بود.

گلزنی فولاد در اهواز برای آبی‌‌ها شارژ روحی شد، اما پیام هم آمده بود تا سقوط نکند. با این وجود، صدر جدول در دقیقه 42 با شوت زیبای فابیو جانواریو دستخوش تغییر شد و استقلال به قهرمانی نزدیک‌تر‌‌. آنطرف در اهواز، ذوب‌آهن تیم برتر میدان بود، اما با هر واکنش کارلوس آلبرتو (گلر فولاد) بدبینی‌ها را نسب به تبانی کمرنگ‌تر ‌می‌‌کرد.

نیمه،  دوم حال و هوای دیگری داشت. در این نیمه نیمکت استقلال بیشتر از آن‌که حواسش به بازی باشد، متوجه بازی  اهواز بود و با این استرس، ثانیه ‌به ثانیه صدای قهرمانی را بیشتر حس می‌کرد؛ صدایی که برای چند دقیقه قطع شد.

ذوب‌آهن در دقیقه 72 با ضربه سر مصطفی صالحی‌نژاد، گل مساوی را زد تا پس از نیم ساعت به صدر جدول بازگردد، اما این ژست قهرمانی فقط 3 دقیقه برای شاگردان ابراهیم‌زاده دوام آورد. حالا نوبت گلزنی احمد آل نعمه بود و باز صدرنشینی استقلال. تیر خلاص بازی جوانمردانه را محمد قاضی در دقیقه 79 شلیک کرد. شوتی دیدنی که با بوسه زدن به تور دروازه ذوب‌آهن، نسیم قهرمانی استقلال را در ورزشگاه ثامن ‌الائمه مشهد به وزیدن درآورد. آبی‌ها سرمست از فوتبال پاک، در دقیقه 85‌صاحب یک پنالتی شدند، اما از آنجا که قرار بود حلاوت این قهرمانی برایشان بیشتر شود، توپ آقای‌گل لیگ به بیرون رفت! چه گذشت بر آرش برهانی در آن دقایق پایانی.

هواداران پیام که شاهد آخرین تلاش‌های تیمشان برای بقا بودند، با شوت سنگین اشپیتی آرفی در دقیقه 90، نفس در  سینه حبس کردند و بعد هم اشک‌هایی بود که جاری شد. ذوب‌آهن که گل چهارم را هم روی هنرنمایی سجاد فیض‌الهی خورده بود، در اهواز گریست و استقلالی که ناباورانه قهرمان لیگ شده بود در مشهد گریه کرد. از طرفی سجده شکر امیر قلعه‌نویی و اشک‌ شوق بازیکنان استقلال، درست همزمان شد با قطراتی اشکی که بازیکنان پیام برای سقوط به لیگ دسته اول از چشم‌ها روانه کردند و این پایانی بود خاطره انگیز برای لیگ هشتم.

تبریک به استقلال برای قهرمانی‌اش، تبریک به ذوب‌آهن به خاطر اخلاق مداری‌اش و تبریک به فولاد که با بازی جوانمردانه‌اش روی تمام افکار پلید خط بطلان کشید و فوتبال را از یک منجلاب سیاه بیرون آورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها