نخست وزیر عراق:

آمریکا توافقنامه امنیتی را نقض می‌کند

نوری المالکی نخست وزیر عراق اظهار داشت که کشته شدن یک زن عراقی و پسرش و بازداشت 6 تن دیگر به دست نظامیان آمریکایی در شهر کوت، نقض توافقنامه امنیتی به شمار می رود.
کد خبر: ۲۴۸۳۸۳

به گزارش مهر ، نخست وزیر عراق از فرمانده نیروهای چندملیتی در عراق خواست که بازداشت شدگان را آزاد و عاملان این جنایت را به میز محاکمه بکشاند.

طبق توافقنامه امنیتی میان بغداد و واشنگتن ، نیروهای آمریکایی حاضر در عراق اجازه ندارند بدون موافقت عراقی ها و هماهنگی با آن، عملیات نظامی انجام دهند.

این در حالی است که ارتش آمریکا ادعا می کند حادثه کوت با هماهنگی با دولت عراق صورت گرفته و آنها منزل یکی از مسئولان شبه نظامیان را هدف قرار داده اند.

ادعای ارتش آمریکا در حالی مطرح می شود که عزیز لطیف یکی از افسران نیروهای امنیتی عراقی در شهر کوت اعلام کرده است که تمامی کسانی که در این حمله کشته یا بازداشت شدند بی گناه و فقیر هستند و مسبب مشکلات سیاسی یا امنیتی به شمار نمی روند.

در بین افراد بازداشت شده یک افسر پلیس با درجه سروانی به چشم می خورد.

محمد العسگری سخنگوی وزارت دفاع عراق نیز اظهار داشت که کمیته ای برای تحقیق در مورد این حادثه شکل گرفته توانسته است افراد بازداشت شده توسط ارتش آمریکا را آزاد کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها