حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
رئیس اداره مراقبتهای الکترونیک پلیس راه کشور در گفتگو با مهر افزود: محور اصفهان به شیراز یکی از پر ترددترین جاده های کشور است و پلیس راهنمایی و رانندگی در سال جدید با نصب دوربینهای آنلاین کنترلی و نظارتی سراسر این جاده را تحت کنترل خود دارد.
بر این اساس و به گفته «برندکام» تمام دوربینهای نصب شده در سراسر این محور به مرکز مانیتورینگ پلیس راه اصفهان و شیراز متصل می شوند و رانندگانی که در این محور قوانین رانندگی را زیر پا بگذارند بلافاصله از سوی پلیس شناسایی ودر اولین ایستگاه پلیس راه متوقف می شوند.
رئیس اداره مراقبتهای الکترونیک پلیس راه کشور با اشاره به قابلیتهای این مرکز گفت: مرکز مانیتورینگ محور اصفهان شیراز میتواند از خودروهای متخلف عکسبرداری و حتی به صورت پیامک به راننده متخلف اخطار دهد.
سرهنگ «برندکام» اظهار داشت: پیش بینی می شود با بکارگیری این سیستم تخلفات راهنمایی و رانندگی در این محور تا حد قابل توجهی کاهش خواهد یافت.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....