رئیس بنیاد مسکن غرب تهران تاکید کرد:

مقاوم‌سازی خانه های روستایی

رئیس بنیاد مسکن غرب استان تهران بر ضرورت توجه به مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی تاکید کرد.
کد خبر: ۲۴۶۱۹۹

رئیس بنیاد مسکن غرب استان تهران که در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت، افزود: در 4 سال گذشته بیش از 2 هزار واحد مسکونی از تسهیلات ویژه مقاوم‌سازی استفاده کرده‌اند.

احمدی سقف پرداختی این تسهیلات را 75 میلیون ریال ذکر کرد و گفت: این تسهیلات نسبت به پیشرفت فیزیکی ساختمان در 3 مرحله پرداخت می‌شود.وی بازپرداخت این تسهیلات برای متقاضیان را 12 سال عنوان کرد و افزود: به دلیل یارانه‌ای بودن این تسهیلات،  پرداخت 7 درصد سود بانکی برعهده دولت و مابقی نیز برعهده متقاضیان است.احمدی با این اشاره که از آغاز برنامه سوم تاکنون برای 20 هزار واحد مسکونی روستایی کرج سند صادر شده است، ادامه داد: به این ترتیب، برای 85 روستا از 220‌روستای مشمول اجرای ماده 133 سند صادر شده است.

احمدی با اشاره به وجود 67 روستای منطقه کرج در بخش آسارا گفت: به دلیل قرار گرفتن این روستا‌ها در مسیر رودخانه و سد کرج اداره امور آب با صدور سند برای این روستا‌ها موافقت نکرده است.وی در عین حال از تلاش این بنیاد برای رفع این مشکل خبر داد و گفت: در حال حاضر فقط مجوز صدور سند برای روستای کندر صادر شده است.رئیس بنیاد مسکن غرب استان تهران اجرای طرح هادی روستایی در سال گذشته را یادآور شد و افزود: این طرح برای 158 روستای شهرستان‌های کرج، شهریار و رباط‌کریم اجرا شده است و مابقی روستا‌ها نیز تا پایان برنامه چهارم  و طی برنامه پنجم توسعه مشمول اجرای طرح هادی خواهند شد.

احمدی از ادامه بهسازی شبکه معابر روستا‌های غرب استان تهران خبر داد و گفت: در سال گذشته با اعتباری معادل 17‌میلیارد و 500 میلیون ریال 21 روستا بهسازی شده‌اند.

کرج  - خبرنگار جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها