
به گزارش ایسنا، سرهنگ امیدی ـ رییس پلیس آگاهی استان کرمانشاه ـ با بیان این خبر، افزود: با دریافت گزارشی درباره اختلاس 70 میلیون تومانی کارمند یکی از بانکهای شهرستان کرمانشاه به نام «د ـ م» پروندهای در اداره مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی تشکیل و تیمی از کارآگاهان مجرب پیگیری موضوع را به عهده گرفتند.
وی افزود: در این راستا ابتدا مشخصات متهم در سیستم افراد تحت تعقیب وارد و با هماهنگی مراجع قضایی محلهای احتمالی حضور متهم به صورت شبانه روزی تحت کنترل قرار گرفت و کارآگاهان با تحقیقات فراوان و استفاده از تمام بانکهای اطلاعاتی با شناسایی مخفیگاه متهم و با کنترل دقیق رفت و آمدهای افراد مرتبط با متهم و با توجه به این که احتمال متواری شدن وی متصور بود، سرانجام با تلاش شبانه روزی کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شدند.
به گزارش اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا، سرهنگ امیدی عنوان کرد: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی در بازجوییها اعتراف کرد، حساب مشتریان بانک را به صورت غیرقانونی به نفع خود برداشت کرده و از این طریق 70 میلیون تومان از اموال مشتریان بانک را تصاحب کرده است. با این اعترافات متهم با صدور قرار روانه زندان شد.
تحقیقات تکمیلی کارآگاهان در این زمینه ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد