وزیر بازرگانی: سیب‌زمینی مازاد داشتیم رایگان عرضه کردیم

گروه اقتصاد: در حالی که طی روزهای اخیر، اخباری مبنی بر توزیع رایگان سیب‌زمینی در برخی مناطق کشور منتشر شده بود، وزیر بازرگانی به این مساله پاسخ داد. مسعود میرکاظمی در پاسخ به این که چرا سیب‌زمینی‌های خریداری شده از کشاورزان به شکل نامناسبی توزیع شده است، گفت: چون تولید سیب‌زمینی مازاد مصرف بوده است،به شکل رایگان آن را توزیع کردیم؛ چرا که اگر می‌ماند، فاسد می‌شد.
کد خبر: ۲۴۵۶۸۳

به گزارش ایسنا، وزیر بازرگانی با بیان این‌که این شیوه توزیع هیچ منع قانونی ندارد، گفت: عملکرد ما در طول دولت نهم حاکی است؛ واردات 450 هزار تن سیب‌زمینی و مرکبات داشتیم، اما بیش از یک میلیون و 100 هزار تن صادرات هم داشته‌ایم، بنابراین تراز ما در این نوع میوه‌ها که تعرفه‌شان در بهمن ماه کاهش می‌یابد و در اردیبهشت افزایش، به نفع صادرات بوده است.

برخی منتقدان دولت، عرضه رایگان سیب‌زمینی را در جهت اهداف انتخاباتی عنوان می‌کنند.

وزیر جهاد کشاورزی هم در این باره گفت: سازمان تعاون روستایی اقدام به خرید تضمینی سیب‌زمینی از کشاورزان کرد، اما تا زمانی که کشاورزان در حال تولید هستند، حق توزیع و فروش آن را ندارند. محمدرضا اسکندری  در پاسخ به این سوال که شما سال گذشته گفته بودید که 270 هزار تن سیب‌زمینی وارد کرده‌ایم. با توجه به تولید زیاد آن، چرا واردات داشته‌ایم، گفت: ما اصلا واردات سیب‌زمینی در سال 87 نداشته‌ایم. وی افزود: سال گذشته، 305 هزار تن سیب‌زمینی صادر کرده و 590 هزار تن نیز خرید تضمینی سیب‌زمینی از کشاورزان داشته‌ایم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها