رئیس کمیته‌انضباطی:

مدعیان باید ادعای تبانی را ثابت‌کنند

در پی مطرح شدن بحث‌های اخیر پیرامون تبانی برخی از تیم‌های لیگ برتری رئیس کمیته انضباطی گفت: مدعیان تبانی باید ادعای خود را ثابت کنند در غیر این صورت ادعا کنندگان خود با محرومیت‌های سنگین روبرو خواهند شد.
کد خبر: ۲۴۴۷۸۴

مجتبی شریفی ، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب به مهر افزود: موضوع تبانی در مسابقات لیگ برتر فوتبال، بحث تازه‌ای نیست و همواره در روزهای پایانی لیگ این قبیل اظهارنظرها مطرح می شود ولی این مسئله زمانی قابل پیگیری است که این قبیل تخلفات با سند و مدرک همراه باشد.

شریفی تاکید کرد: درصورتیکه هر یک از عناصر مرتبط با فوتبال بتوانند با دلیل و مدرک مستند این موضوع را اثبات کنند اطمینان داشته باشید محرومیت‌های سختی در انتظار متخلفان خواهد بود.

رئیس کمیته انضباطی در عین حال تصریح کرد: در صورتیکه اینگونه ادعاها مستند نباشد با مدعیان برخورد قانونی و آئین نامه‌ای خواهد شد.

وی تصریح کرد: طبق ماده 47 آئین نامه انضباطی بیان هرگونه مطالب تحقیر و توهین آمیز و خلاف واقع از سوی بازیکنان، مربیان و سرپرستان می تواند محرومیت‌هایی را برای این افراد در پی داشته باشد از این رو از تمامی عناصر مرتبط با فوتبال می خواهم در روزهای حساس و پایانی مسابقات لیگ نسبت به چگونگی بیان اظهارات خود احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها