مجتبی شریفی ، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب به مهر افزود: موضوع تبانی در مسابقات لیگ برتر فوتبال، بحث تازهای نیست و همواره در روزهای پایانی لیگ این قبیل اظهارنظرها مطرح می شود ولی این مسئله زمانی قابل پیگیری است که این قبیل تخلفات با سند و مدرک همراه باشد.
شریفی تاکید کرد: درصورتیکه هر یک از عناصر مرتبط با فوتبال بتوانند با دلیل و مدرک مستند این موضوع را اثبات کنند اطمینان داشته باشید محرومیتهای سختی در انتظار متخلفان خواهد بود.
رئیس کمیته انضباطی در عین حال تصریح کرد: در صورتیکه اینگونه ادعاها مستند نباشد با مدعیان برخورد قانونی و آئین نامهای خواهد شد.
وی تصریح کرد: طبق ماده 47 آئین نامه انضباطی بیان هرگونه مطالب تحقیر و توهین آمیز و خلاف واقع از سوی بازیکنان، مربیان و سرپرستان می تواند محرومیتهایی را برای این افراد در پی داشته باشد از این رو از تمامی عناصر مرتبط با فوتبال می خواهم در روزهای حساس و پایانی مسابقات لیگ نسبت به چگونگی بیان اظهارات خود احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم