ممنوعیت تحصیل کارمندان در دانشگاه‌های دولتی

گروه جامعه: قائم‌مقام وزیر علوم از ممنوعیت ادامه تحصیل کارکنان دولت در دانشگاه‌های دولتی خبر داد. سیدمحمد حسینی با بیان این‌که تحصیل در دانشگاه با کار دولتی منافات دارد، به فارس گفت: از این پس وزارت علوم توجه ویژه‌ای به تحصیل همزمان کارمندان دولت دارد و اجازه ادامه این روند را نمی‌دهد. وی گفت: مواردی دیده شده است که کارمندی دانشجوی دوره دکترا و همزمان مدیر اجرایی یکی از دستگاه‌های دولتی است، این موارد به طور جدی در وزارت علوم پیگیری می‌شود تا انضباط بیشتری در این زمینه رعایت شود.
کد خبر: ۲۴۴۳۳۲

قائم‌مقام وزیر علوم اظهار کرد: مواردی دیده شده است که طرف کارمند یکی از سفارتخانه‌های کشور است و در کشور محل خدمت خود همزمان تحصیل می‌کند، این افراد در زمان تایید مدارک تحصیلی دچار مشکل می‌شوند. وی گفت: وزارت علوم به کارمندانی که همزمان در حال تحصیل هستند هشدار می‌دهد که در زمان فارغ‌التحصیلی دچار مشکل می‌شوند، این افراد باید از مرخصی یا مرخصی بدون حقوق استفاده کنند.

حسینی همچنین در توضیح علت این ممنوعیت به خبرنگار ما گفت: موضوع منع تحصیل کارکنان دستگاه‌های دولتی در دانشگاه‌ها موضوع جدیدی نیست و پیش از این هم کارمندان نمی‌توانستند همزمان کار کنند و درس بخوانند.

وی هدف از اعلام دوباره این ممنوعیت را تشویق کارمندان دولت به ادامه تحصیل در دانشگاه پیام نور خواند و گفت: قانون خدمات کشوری که از امسال به طور رسمی اجرا می‌شود، بر این ممنوعیت اشاره دارد، به عبارتی کارمندان مجبورند از مرخصی استفاده کنند و مامور به تحصیل شوند.

گزارش خبرنگار ما می‌افزاید: ماده 84 لایحه خدمات کشوری در این باره می‌گوید: کارمندان دستگاه‌های اجرایی سالی سی روز حق مرخصی کاری با استفاده از حقوق و مزایای مربوط را دارند. حداکثر نیمی از مرخصی کارمندان در هر سال قابل ذخیره شدن است.

همچنین کارمندان دستگاههای اجرایی می‌توانند در طول مدت خدمت خود با موافقت دستگاه ذی‌ربط حداکثر سه سال از مرخصی بدون حقوق استفاده نمایند و در صورتی که کسب مرخصی برای ادامه تحصیلات عالی تخصصی در رشته مربوط به شغل کارمندان باشد تا مدت دو سال قابل افزایش خواهد بود.

بنابراین گزارش، همچنین، قائم‌‌مقام  وزیر علوم  در حالی از ممنوعیت تحصیل  کارمندان  دولت سخن  می‌گویدکه در حال حاضر بسیاری از آنان در سطوح تحصیلات تکمیلی فعالیت دارند و حتی مدیران میانی دستگاه‌های اجرایی هستند و امکان ترک تحصیل یا مرخصی طولانی‌مدت برای  آنان وجود ندارد.

از سوی دیگر، لایحه خدمات کشوری که به طور مشخص به کارمندان دولت اجازه ماموریت تحصیل را داده، کارمندان وزارت آموزش و پرورش و جمعیت یک میلیون و 200 هزار نفری فرهنگیان  را از این گروه خارج کرده و این افراد حق ماموریت تحصیل و استفاده  از خدمات آموزشی  دانشگاهی را ندارند. بنابراین چنانچه قرار است ممنوعیت تحصیلی کارمندان  دولت اجرایی شود  باید تمام سطوح دستگاه‌هارا در  بر بگیرد و اگر قرار است ماموریت به تحصیل راهی برای استفاده از خدمات آموزشی و ادامه تحصیل باشد باید فرهنگیان وکارکنان آموزش و پرورش را هم شامل شود.

همچنین در خبر دیگری اعلام شده است بر اساس حکم دیوان عدالت اداری، متقاضیان ادامه تحصیل در خارج از کشور که می‌خواهند با هزینه شخصی اعزام شوند، نیاز به کارت پایان خدمت سربازی ندارند. مشروح این خبر را در صفحه 17 بخوانید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها