در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش فارس، دیدار تیم های صبا و پرسپولیس از ساعت 15:30 در ورزشگاه یادگار امام قم و در حضور 15 هزار تماشاگر آغاز شد.
در دقیقه 27 بازی خطای ایوان پتروویچ روی محسن یوسفی باعث شد داور نقطه پنالتی را نشان دهد. این ضربه را خود یوسفی در دقیقه 29 به گل تبدیل کرد. این پنالتی در حالی گل شد که تا پیش از این پرسپولیس موقعیت های خوبی را از دست داده بود.
در ادامه بازی در حالی که پرسپولیس یک فرصت خوب را از دست داد در دقیقه 39 مهدی خیری گل دوم صبا را به ثمر رساند.
پرسپولیس نیمه دوم را با دو تعویض همزمان و با اضافه شدن دو مهاجم آغاز کرد اما سرخپوشان با این دو تعویض هم نتوانستند در نتیجه بازی تغییری ایجاد کنند. سرخپوشان در نیمه دوم نتوانستند بازی قابل قبولی ارائه کنند.
پرسپولیس با این باخت 49 امتیازی باقی ماند اما صبا با کسب 3 امتیاز بازی و تا قبل از دیدار مس مقابل راهآهن با 49 امتیاز و به دلیل تفاضل گل بهتر در رده سوم قرار گرفت.
پرسپولیس همان طور که در آخرین بازی لیگ در سال 87 با باخت مقابل مقاومت سپاسی سال را به پایان برده بود سال 88 را نیز با شکست آغاز کرد تا هشتمین باخت این فصل را تجربه کند.
قضاوت این دیدار بر عهده محسن ترکی بود. وی به کریم باقری از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.
بازیکنان صبا:
المیر تولیا، محسن بیات، مرتضی اسدی، شیث رضایی، امیر حسین فشنگچی(52- مرتضی کاشی)، محمد نوری، عادل کلاه کج، محمد همرنگ، مهدی خیری، محسن یوسفی(59- غلامرضا رضایی)، محسن بیاتینیا(76- فریدون فضلی)
سرمربی: فیروز کریمی
بازیکنان پرسپولیس:
علیرضا حقیقی، رحمان رضایی، علیرضا محمد، سپهر حیدری، پژمان نوری، مجتبی شیری، کریم باقری، حمیدرضا علی عسگر( 46- محسن خلیلی)، ایوان پتروویچ، هادی نوروزی(46- ابراهیم توره)، علیرضا نیکبخت واحدی
سرمربی: نلو وینگادا
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: