دیدار مردم مناطق 17، 18 و 19 تهران با هیات دولت

مردم مناطق 17، 18 و 19 شهر تهران صبح روز دوشنبه با استقبال از اقدام مردمی هیات دولت ، در دیدارهای چهره به چهره مشکلات و مسائل خود را با وزرای کابینه دولت نهم در میان گذاشتند.
کد خبر: ۲۴۲۸۱۰

به گزارش ایرنا ، این دیدارهای مردمی از ساعت 10 و 30 دقیقه آغاز شده و تا هنگام ارسال این خبر، تعداد زیادی از مردم این مناطق پایتخت برحسب خواسته و مشکلات خود با وزرای مربوطه در حال ملاقات هستند.

هم اکنون اعضای هیات دولت با حضور در مدرسه آزادگان واقع در میدان ابوذر ضمن دیدار با مردم این مناطق در جریان مشکلات و مسائل مردم قرار گرفته و دستورات لازم را برای رفع مشکلات آنان صادر کردند.

قرار است رییس جمهوری پس از نماز ظهر و عصر با حضور در این مدرسه با تعدادی از مردم این مناطق دیدار کند و دستورات لازم را برای رفع مشکلات آنان صادر کند.

این گزارش حاکی است،‌ دیدار اعضای هیات دولت با جمعی از مردم مناطق 17، 18 و 19 تا ساعت 17 ادامه خواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها