به گزارش مهر ، مدیر امور مناطق سازمان بازیافت و تبدیل مواد شهرداری تهران با بیان این مطلب با اشاره به اینکه بوستان های بزرگ در روز طبیعت با جمعیت بیشتری مواجه خواهند شد اظهار داشت: در بوستان های بزرگ و فرامنطقه ای مانند چیتگر ، نیاوران، ملت ، لویزان ، سرخه حصار، رازی ، بسیج، آزادگان و... نیروهای ادارات بازیافت حضورداشته و چادرهای این سازمان به منظور توزیع کیسه زباله و بروشور آموزشی بازیافت برپا خواهد بود.
وی افزود: به جز توزیع کیسه های آبی رنگ در میان شهروندان به منظور جلوگیری از پراکندگی پسماند تولید شده در روز طبیعت و آسیب رساندن به محیط زیست ، مخازن جمع آوری زباله نیز توسط مناطق در بوستان ها افزایش می یابد تا شهروندان کیسه های زباله را درون آن ها قراردهند.
صادقی افزود: ماشین های سازمان بازیافت، عوامل و کارگران و همچنین چادرهای مستقر شده در بوستان های بزرگ نیز کیسه های زباله شهروندان را دریافت و جمع آوری خواهند کرد.
مدیر امور مناطق سازمان بازیافت خاطر نشان کرد: با توجه به تولید حجم بالای زباله در روز طبیعت ، تمامی ایستگاههای بازیافت مناطق نیز در این روز فعال خواهند بود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم