کوتاه از جهان

استعفا به‌دلیل انتقاد از رژیم‌صهیونیستی

جام‌جم آنلاین: چارلز فریمن، نامزد احراز ریاست شورای اطلاعات ملی آمریکا به علت انتقاد از رژیم‌صهیونیستی و لابی‌های فعال این رژیم در آمریکا مجبور به کناره‌گیری شد. به گزارش شبکه خبری BBC، فریمن از رژیم صهیونیستی و روابطش با چین و عربستان‌سعودی انتقاد کرده بود که با هجمه تبلیغاتی لابی‌های صهیونیست مواجه شد.
کد خبر: ۲۴۱۳۹۲

مرکز پژوهش‌های سیاسی خاورمیانه به ریاست فریمن نیز پیش از این با انتشار کتاب «لابی اسرائیل و سیاست خارجه آمریکا» از سیاست‌های کاخ‌سفید در قبال اسرائیل انتقاد کرده بود.

بازگشت فرانسه به ناتو

جام‌جم آنلاین: نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور فرانسه دیروز بازگشت کشورش به ساختار نظامی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را پس از 43 سال انفصال اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، سارکوزی در حالی این خبر را اعلام کرد که ژنرال دوگل، رئیس‌جمهور سابق فرانسه در سال 1966 میلادی حکم به خروج فرانسه از ناتو داده بود.

سارکوزی این تصمیم را عصر دیروز در پایان نشست مؤسسه تحقیقات راهبردی با عنوان «دفاع اروپائی و ناتو در قرن 21» مطرح کرد.

درخواست پناهندگی طارق عزیز

جام‌جم آنلاین: طارق عزیز، معاون صدام در پی صدور حکم برائت از یکی از اتهاماتش در دادگاه جنایی عراق از دولت انگلیس درخواست پناهندگی کرد.

به گزارش روزنامه انگلیسی دیلی‌میرر، عزیز خواستار انتقال 8  نفر از اعضای خانواده‌اش به بریتانیا و پیوستن او به آنان پس از آزادی از زندان است.

یک وکیل انگلیسی در پیامی به دیوید میلیبند، وزیر امور خارجه بریتانیا لندن را مسوول وضعیت عزیز در طول6 سال بازداشت معرفی کرده است.

وزیر خارجه‌ چین در آمریکا

جام‌جم آنلاین: یانگ جیه‌چی، وزیر امور خارجه چین روز گذشته در شرایطی که اختلافاتی بین آمریکا و چین بر سر مساله تبت و حقوق دریایی بروز کرده‌ است وارد واشنگتن شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، یانگ امروز با تیموتی گیتنر، وزیر خزانه‌داری آمریکا که به زبان چینی مسلط است و هیلاری کلینتون، همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند.

سفر یانگ به واشنگتن در شرایط حساسی صورت می‌گیرد زیرا این روز‌ها مقارن با پنجاهمین سالگرد قیام تبتی‌هاست که به تبعید اجباری دالایی لاما، رهبر معنوی تبت انجامید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها