مصوبه پارلمان اروپا خشم چین را برانگیخت

پارلمان چین خشم خود را از اقدام پارلمان اروپا در تصویب قطعنامه ای درباره تبت و به رسمیت شناختن حق مردم این منطقه اعلام کرد.
کد خبر: ۲۴۱۱۶۶

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، در همین رابطه مسئول کمیسیون امور خارجی مجلس ملی نمایندگان خلق چین گفت: ما با این اقدام که مداخله در امور داخلی چین محسوب می شود و به روابط چین و اروپا آسیب زده و احساسات مردم چین را جریحه دار می کند مخالف بوده و شدیدا از آن خشمگین هستیم.

وی افزود: تضاد بین ما و دالایی لاما مسئله ای مربوط به قومیت، دین و حقوق بشر نیست بلکه مسئله ای اصولی و مربوط به حق حاکمیت و تمامیت ارضی کشور است.

به رغم حساسیتهای چین در مسئله تبت، آمریکا نیز قصد دارد قطعنامه ای را در این مورد به تصویب برساند.

تصویب قطعنامه هایی درباره تبت و خواسته مردم آن برای جدایی از چین با نزدیک شدن به پنجاهمین سالگرد قیام آنها رنگ و بویی جدی در میان سایر کشورها گرفته است.

دولت چین دالایی لاما را متهم می کند که به دنبال جدا کردن تبت از خاک اصلی چین است اما این در حالی است که وی تاکید کرده است هدفش خودمختاری داخلی این منطقه از چین است نه جدایی و استقلال کامل آن.

با هدف فرونشاندن خشونتها در تبت هفت دور مذاکره میان بودائیان تبت و دولت چین برگزار شد که این مذاکرات بدون دستیابی به نتیجه ای خاص پایان یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها