تغییر صدای بیش از 2 هفته را جدی بگیرید

گروه سلامت: عضو انجمن گوش، گلو و بینی کشور گفت: مردم باید پس از هرگونه تغییر صدایی که بیش از 2 هفته طول کشیده است به پزشک مراجعه کنند، چون ممکن است علامت سرطان حنجره باشد. ابراهیم رزم‌پا در گفتگو با فارس اظهار کرد: هرگونه تغییر صدایی منجر به سرطان حنجره نمی‌شود، اما این افراد باید از نظر ابتلا به سرطان حنجره بررسی و در صورت لزوم از حنجره آنها نمونه‌برداری شود. وی افزود:‌ احساس توده در گلو، گره‌های لنفاوی متورم و سفت در گردن، کاهش وزن، احساس درد هنگام لمس کردن حنجره و سرفه‌های مزمن و طولانی مدت از دیگر علامت‌های سرطان حنجره است. این متخصص گوش، گلو و بینی تصریح کرد: با توجه به پیش‌آگهی خوبی که سرطان حنجره دارد و محل سرطان در جایی است که زود تشخیص داده می‌شود، شیوع آن در کشور کم و به راحتی نیز قابل درمان است.
کد خبر: ۲۴۱۰۲۰
وی با بیان این‌که حنجره یک عضو توخالی در جلوی گردن به طول 5 سانتی‌متر و عرض حدود 5 سانتی‌متر است که تارهای صوتی در آن قرار دارند و در تنفس، صحبت کردن و بلع نقش مهمی دارد، افزود: سالانه در ایالات متحده آمریکا بیش از 10‌هزار نفر دچار این سرطان می‌شوند که نشان‌دهنده اهمیت فوق‌العاده این بیماری است، اما در ایران هنوز آمار دقیقی وجود ندارد.

رزم‌پا در ادامه اضافه کرد: استعمال دخانیات، مصرف مواد مخدر و الکل از شایع‌ترین دلایل ایجاد سرطان حنجره هستند و افرادی که شغلشان در ارتباط با ذرات آزبست و غبار اسیدسولفوریک و نیکل است، احتمال ابتلای بالاتری دارند.

وی با اشاره به این‌که شیوع سرطان حنجره در مردان 4 برابر زنان است، تصریح کرد: این بیماری بیشتر بزرگسالان بالاتر از 40 سال را گرفتار می‌کند که اگر در مراحل اولیه تشخیص داده شود، درمان به صورت پرتودرمانی یا برداشت تارهای صوتی با لیزر به صورت سرپایی است و درمان آن در مراحل پیشرفته بیماری توسط جراحی و خارج کردن تومور صورت می‌گیرد که پس از جراحی بهتر است مدتی از رژیم درمانی مایعات استفاده شود تا التیام بافت صورت گیرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها