به گزارش جام جم آنلاین، بیمه مرکزی اعلام کرد که ۱۰۰ درصد مبلغ جرایم مرتبط با انواع موتورسیکلت فاقد بیمهنامه از روز سهشنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۰۹ تا پایان روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۳۰ به مدت ۵۲ روز و برای سایر وسایل نقلیه زمینی و ریلی فاقد بیمهنامه از روز سهشنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۰۹ تا پایان روز سهشنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ به مدت ۲۲ روز بخشیده شد.
شرکتهای بیمه مکلفند در بازه زمانی تعیین شده از دریافت جریمه حقبیمه از فاقدین بیمهنامه شخص ثالث خودداری کنند.
بخشودگی یادشده در خصوص کلیه وسایل نقلیه مشمول این بخشنامه، صرفاً در صورت خرید بیمهنامه شخص ثالث و حوادث راننده با مدت اعتبار یکساله، قابل اعمال است.
بنابر اعلام مدیرعامل صندوق تأمین خسارتهای بدنی، ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت (با توجه به هماهنگیهای صندوق با آن ستاد) پس از پایان آخرین مهلت بخشودگی نسبت به درج مشخصات وسایل نقلیه فاقد بیمهنامه در سامانه فهرست خاکستری و غیرفعال شدن کارت سوخت این نوع وسایل اقدام خواهد کرد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد