خنده جام

مبارزه با گرانفروش در سه سوت!

رضا رفیع: از سوی مراکز عجیب و عمیق مبارزه با گرانفروشی در سه سوت اعلام شده است که گذشت آن زمانی که اگر یک آدم خریدار مفروضی یک فقره گرانفروشی را گزارش می‌کرد؛ بازرسان ما چند ساعت بعد در محل مربوطه حاضر و ناظر می‌شدند؛ بلکه الا‌ن به کمک پیشرفت‌های تکنولوژیک حیرت‌آور، تمهیدات و ترتیباتی اتخاذ شده است تا به محض دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر وجود یک مورد گرانفروشی، بازرسان مربوطه بلافاصله فعال شوند و ظرف نیم ساعت (و بلکه کمتر) در محل مستقر گردند و مچ فرد گرانفروش را بگیرند.
کد خبر: ۲۴۰۶۰۹

قابل توجه بازرسان: ضمن تشکر پیشاپیش از برادران بازرس بازار در این آشفته بازار قبل از عید نوروز، گوشزد فرمودن نکاتی چند را بی‌ضرر نمی‌دانیم:

1- اگر سرعت عمل عزیزان بازرس به حدی بود که زودتر از شخص خریدار در محل گرانفروشی حاضر شدند، لطفا همانجا منتظر بمانند تا خریدار شخصا حاضر شود و خرید کند و سپس ادامه مراحل را آنها پی گرفته و یقه گرانفروش را بگیرند.

2- بازرسان قاعدتا خودشان نباید به عنوان خریدار وارد عمل شوند تا از این طریق متوجه موارد گرانفروشی در بازار بشوند. حتما باید یک خریدار دست به کار خرید بزند و اگر گران خرید، فورا مراتب را گزارش نماید. هرکس باید کار خودش را بکند. این طوری، مشکل اشتغال هم تا حدودی کمتر می‌شود.

3- مشتریان جنس‌خر حتما عنایت داشته باشند که به هنگام خرید، یک فقره ضبط‌صوت نیز در یک جای خود پنهان داشته باشند که بتوانند صدای گرانفروش را به نفع خودشان ضبط کنند. در غیر این صورت اگر بازرسان همیشه در صحنه در محل حادثه حاضر شوند و فاکتور فروشی هم در کار نباشد؛ آن وقت چطور می‌شود ثابت کرد که گرانفروشی شده است؟... تنها صداست که می‌ماند. آنقدر به هنگام خرید چانه بزنید که طرف راه فرار و انکار نداشته باشد لاکردار. چانه‌زنی با گرانفروش با خریدار، فشار لازم به گرانفروش با بازرس. این طوری چنان آچمز می‌شود که پدرش هرجا باشد، بناچار در‌می‌آید.

4- از آنجا که تورم و گرانی بشدت تحت کنترل می‌باشد؛ به نحوی که کاندیداهای آتی ریاست جمهوری نیز دارند با تغییر و تبدیل گفتمان سیاسی سابقشان به گفتمان اقتصادی، به استقبال طرح‌ها و برنامه‌های عظیم‌الجثه خود بر محور مسائل اقتصادی و کن‌فیکون کردن تورم می‌روند؛ فلذا به هر خریدار به بازار رفته‌ای که موفق به پیدا کردن و گزارش دادن یک فقره گرانفروشی در روز روشن و در ملا عام شود، جایزه‌ای نفیس از سوی مراکز مربوط به مبارزه با هرچه گرانفروش، تقدیم حضور می‌گردد تا دم عیدی به یک زخمی بزنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها