رئیس جمهور در جمع مردم ارومیه:

دولت اسلامی بین مردم چنددستگی ایجاد نمی‌کند

گروه سیاسی: رئیس جمهور در جمع‌ مردم ارومیه گفت:‌ دولت اسلامی بین مردم چنددستگی ایجاد نمی‌کند، بلکه همدلی، احترام و تکریم را ترویج می‌کند. به گزارش فارس، احمدی‌نژاد که در پنجاه و سومین سفر استانی هیات دولت به ارومیه رفته بود، عصر دیروز در جمع مردم این شهر گفت: همه دستگاه‌ها و کارکنان دولت اسلامی ‌باید با همه وجود در پی برپایی اخلاق حسنه باشند، خلق خوش و تواضع و فروتنی و احساس خدمتگزاری و نوکری را در دستور کار قرار دهند. وی ادامه داد: دولت اسلامی و همه ما مفتخریم که پیامبر عظیم‌الشأن الگوی ماست و باید تلاش کنیم از بهترین الگو یعنی پیامبر(ص) اطاعت و پیروی کنیم.
کد خبر: ۲۳۹۸۵۹
احمدی‌نژاد همچنین گفت: همه اجزای حکومت از رئیس‌جمهور تا فرماندهان و روسای سایر دستگاه‌ها هم موظف به رعایت اخلاق علوی و رعایت حرمت دیگران هستیم. دولت اسلامی نمی‌تواند مردم را قطعه قطعه و دسته دسته و بین آنان دودستگی ایجاد کند، دولت اسلامی باید مروج برادری، همدلی، احترام، تکریم و فداکاری به آحاد جامعه باشد.

وی تصریح کرد: مدیران دولت باید نماد جد، تحمل، همدلی و غمخواری با مردم و نماد همراهی و خدمتگذاری با رعایت امانت و صداقت باشند. باید تلاش کنند در فضای عمومی جامعه دروغ‌ها، تهمت‌ها و اقداماتی که باعث کدورت می‌گردد، برچیده شود. هر مقدار اخلاق نبوی را رعایت کنیم و برای یکدیگر حرمت قائل شویم وحدت ملی و استحکام و عظمت ملت ایران را تقویت کرده‌ایم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها