در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش باشگاه خبری «توانا»، با توجه به هماهنگی های انجام شده، قرار بود تیم های ایران و مراکش در اول آپریل در بارسلونا مسابقه دوستانه ای را برگزار کنند؛ اما روز گذشته فدراسیون مراکش به طور رسمی اعلام کرد که این دیدار برگزار نخواهد شد.
این فدراسیون عنوان کرد: با وجود هماهنگی های انجام شده برای برگزاری دیدار دوستانه با ایران، این مسابقه لغو است و چنین رقابتی در بارسا برگزار نخواهد شد.
فدراسیون مراکش علت لغو این دیدار را اظهارات علی اکبر ناطق نوری که از بحرین به عنوان یکی از استان های ایران خوانده بود، نامبرده است.
مسئولان مراکش در حالی این مسابقه را لغو کردند که طبق قوانین فیفا، فدراسیونی حق ندارد مسایل سیاسی را به ورزش ربط دهد؛ اما مدیران ارشد این فدراسیون به صراحت برای لغو مسابقه دوستانه شان، از موارد سیاسی نام برده اند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: