8000 تماشاگر برای تئاترشهر

گروه فرهنگ و هنر: از نیمه بهمن تا دوم اسفند، حدود 8000 تماشاگر از نمایش‌های روی صحنه رفته در تالارهای مختلف مجموعه تئاترشهر دیدن کردند. به گزارش روابط عمومی تئاترشهر، نمایش «آمادئوس» به کارگردانی منیژه محامدی که اجرای خود را از 15 بهمن در تالار 579 نفری اصلی آغاز کرده است تا امروز با مجموع 18 اجرا 3773 تماشاگر داشته است.
کد خبر: ۲۳۷۹۵۸
نمایش «کوکوی کبوتران حرم» به کارگردانی علیرضا نادری که اجرای خود را از 14 بهمن در تالار 122 نفری چهارسو آغاز کرده است با مجموع 19 اجرا 1198 تماشاگر داشته است.

«کابوس‌های یک پیرمرد بازنشسته خائن ترسو» عنوان نمایش دیگری به کارگردانی نادر برهانی مرند است که از 14 بهمن در تالار 115 نفری قشقایی روی صحنه رفته است.

این نمایش تا امروز با مجموع 19 اجرا میزبان 1446 تماشاگر بوده است.  نمایش «آوا» به کارگردانی احمد ایرانی‌خواه هم که از 14 بهمن در تالار 103 نفری سایه روی صحنه رفته با مجموع 19 اجرا 652 تماشاگر داشته است.

نمایش «خواب بی‌وقت حوریه» به کارگردانی عباس غفاری هم که از 17 بهمن در کارگاه نمایش روی صحنه رفته تا امروز با 14 اجرا پذیرای 402 تماشاگر بوده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها