بسیاری از کارشناسان و استادان فقه و حقوق نسبت به افزایش ازدواجهای موقت در کشور و پیامدها و آسیبهای اجتماعی آن هشدار دادهاند.
در حالی پدیده ازدواج موقت در جامعه رو به افزایش است که راهکاری برای جلوگیری از افزایش این پدیده در جامعه ارائه نمیشود و به طور حتم ادامه این روند، افزایش آسیبهای اجتماعی را در جامعه به دنبال خواهد داشت.مدیرکل امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، دلیل افزایش ثبت غیررسمی ازدواج موقت در دفاتر فاقد مجوز رسمی را حذف مجازات برای این گونه اشخاص میداند.
همچنین براساس اعلام سازمان ثبتاحوال کشور در 8 ماهه اول امسال 648 هزار و 975 مورد ازدواج و 68 هزار و 749 مورد طلاق در کشور به ثبت رسیده است.
به گفته یادگاری، ثبت ازدواج موقت و دائمی ضروری است؛ اما با این حال تعداد ثبت وقایع ازدواج موقت در کشور بسیار پایین است.
مدیرکل امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور خاطرنشان کرد: در ارتباط با الزامی شدن ثبت ازدواج موقت، نظرات مختلفی از سوی کارشناسان و حقوقدانان مطرح است؛ اما هنوز در این خصوص تصمیمی اتخاذ نشده است، بنابراین فعلا قانون ثبت ازدواج موقت با دائم هیچ فرقی ندارد و ثبت هر دو ازدواج تکلیف است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم