سرمایه‌گذاری 40 میلیارد ریالی

راه‌اندازی شرکت فرا سازه شیمی سیاهکل

مدیرعامل شرکت فراسازه شیمی سیاهکل از سرمایه گذاری 40 میلیارد ریالی برای راه‌اندازی این شرکت خبر داد.
کد خبر: ۲۳۶۴۸۱

به گزارش مهر در سیاهکل، فرزاد صدر ظهر دوشنبه در جریان بازید جمعی از مسئولان از این واحد تولیدی اظهارداشت: برای احداث ساختمان و تاسیسات این شرکت 14 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است که از این میزان دو میلیارد ریال از سوی بانک صنعت و معادن در قالب طرح زودبازده و بقیه آورده شخصی بوده است.

وی ارزش اقتصادی دستگاههای نصب شده در این واحد تولیدی را بیش از دو میلیون دلارذکر کرد و افزود: از این میزان 15 درصد آورده شخصی و 85 درصد وام فاینانس است.

صدر با اعلام اینکه 400هزار یورو ماشین آلات دیگر برای نصب دراین شرکت خریداری شده است بیان داشت: با نصب ماشین آلات جدید در سالن فرمینگ حجم تولیدات این واحد از سه هزار و 800تن به پنج هزار تن در سال افزایش خواهد یافت و همچنین خط کاغذ تحریریه هم راه اندازی می شود.

وی یادآور شد: برای ایجاد تاسیسات زیربنایی برق این شرکت دو میلیارد و 500میلیون ریال هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت فراسازه شیمی سیاهکل درادامه از مسئولان خواستار 20 میلیارد ریال وام سرمایه در گردش شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها