کلاهبرداری 7 میلیاردی با چک‌های سرقتی

‌افرادی که با چک‌های سرقتی، اقدام به خرید احشام از دامداران می‌کردند و از این طریق مبلغ 7‌میلیارد ریال از 20 نفر کلاهبرداری کرده‌اند، با هوشیاری ماموران پلیس ورامین شناسایی و دستگیر شدند.
کد خبر: ۲۳۵۹۳۲
سرهنگ احمد قاسم‌آبادی، فرمانده انتظامی شهرستان ورامین با اعلام این خبر گفت: اوایل این ماه، صاحب یک دامداری در ورامین به پلیس آگاهی مراجعه و با ارائه شکایتی اظهار کرد: هفته گذشته افرادی با خرید 120 راس دام از وی، مبلغ 45 میلیون تومان به صورت نقدی پرداخت کردند و برای تحویل 120 میلیون تومان باقیمانده، چندین فقره چک با تاریخ‌های نزدیک به هم ارائه کردند که وقتی برای اخذ مبلغ چک‌ها به بانک رفتم، متوجه شدم تمامی چک‌ها سرقتی است.

فرمانده انتظامی شهرستان ورامین گفت: با دریافت این گزارش، ماموران پلیس آگاهی تحقیقات خود را آغاز کردند و موفق شدند با بکارگیری اقدامات اطلاعاتی، یکی از متهمان اصلی را به نام حجت در چهاردانگه اسلامشهر شناسایی و دستگیر کنند.تاکنون 20 مالباخته با مراجعه به پلیس ورامین، از متهمان دستگیر شده اعلام شکایت کرده‌اند. برآورد تقریبی کلاهبرداری این افراد، مبلغ 7 میلیارد ریال است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها