پس از هفته ها ابراز تردید

خاتمی رسما نامزدی خودرا اعلام کرد

"سیدمحمد خاتمی" رییس جمهوری سابق عصر امروز یکشنبه بطور رسمی نامزدی خود را برای شرکت در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خردادماه آینده اعلام کرد تا به ماهها ابراز تردید خود و اصلاح طلبان در این زمینه پایان دهد.
کد خبر: ۲۳۴۹۲۷

 به گزارش خبرگزاریها، خاتمی در حاشیه افتتاح سایت مجمع روحانیون مبارز که وی دبیرکلی آن را بر عهده دارد، در جمع اعضای این تشکل و گروهی از فعالان سیاسی کشور گفت: "با جدیت حضور خود را در عرصه انتخابات اعلام می‌کنم".

وی افزود: "من در اینجا با جدیت کاندیداتوری خود را اعلام می کنم و اعلام می کنم از ابتدا تا کنون نیز برخلاف آنچه گفته می شد هیچ تردیدی نداشته ام گرچه تدبیر خاصی برای حضور در صحنه و اینکه چه کسی و به چه صورتی شرکت کند، داشتم".

خاتمی همچنین به اشاره به برخی زمزمه ها مبنی بر احتمال نامزدی میرحسین موسوی و نیز حضور کروبی در عرصه انتخابات به نمایندگی از اصلاح طلبان تاکید کرد: "کاندیداتوری من به منزله تنگ کردن جای دیگران نیست".

خاتمی افزود: مگر می شود کسی نسبت به انتخابات بی تفاوت باشد؟ ما دلبسته به این کشور هستیم و عظمت آن را می خواهیم و آرمان‌های انقلاب ما نیز همین است. مگر می توان نسبت به حضور در این عرصه تردید داشت؟
خدا را شکر که ما بی تفاوت نیستیم و حق و وظیفه خود می دانیم که در صحنه حضور داشته باشیم، انقلاب متعلق به مردم و کشور است.

خاتمی گفت: همه ما نسبت به کشور احساس تعهد می کنیم و اینکه چگونه حضور بیابیم تدبیر در کار بود و آن تدبیر به نتیجه نرسید.

وی ادامه داد: نکته دوم اینکه این حضور، جا را برای هیچ کس و هیچ جریانی تنگ نمی کند، راه باز است و حضور و شور مردم بسیار مهم. معتقدم حضور افراد با سلایق مختلف می تواند زمینه را پرشور کند و جا برای هیچکس تنگ نیست و امیدوارم این حضور و حضورهای دیگر زمینه حضور حداکثری مردم در عرصه باشد و هر چه باشد خیر است.

رئیس جمهور سابق کشورمان گفت: سوم اینکه در اینجا از همه کسانی که حمایت کرده اند و می کنند، تقدیر می کنم و خودم را سرباز کوچک برای ملت می‌دانم و طبعا در هر کجا که باشم بعد از خدا خودم را در برابر ملت ایران مسئول می دانم و معتقدم کسی که راس قوه اجرایی کشور قرار می گیرد به نسبت مساوی با آحاد ملت ایران قرار دارد و همواره کوشیده ام با قوت و قدرت و امیدواری به آینده تشکل ها حضور داشته باشند و بستر نقد رونق بیشتری داشته باشد.

سید محمد خاتمی افزود: در آستانه سالگرد پیروزی باشکوه انقلاب ، جامعه نوین ایران که حیات خود را با پیروزی انقلاب آغاز کرد به دهه چهارم عمر خود وارد می‌شود و یکی از افتخارات مجمع روحانیون مبارزه پایبندی به انقلاب و آرمان های بلند آن و راه اندیشه امام و توجه به خواست تاریخی ملت ایران برای اعتلای دین، پیشرفت، استقلال و عدالت است.

خاتمی ادامه داد: ملت ایران به این اصل پایبند است و عمدتا کسانی که به اسلام و ایران دل بسته اند حتی انتقاد و اعتراض آنها نیز از پایگاه پایبندی به این آرمان ها است و نقد خود را از این دریچه بیان می کنند که آیا آنچه صورت می گیرد منطبق با آرمان ها است؟

رئیس بنیاد باران ادامه داد: به همین دلیل نیز شاهدیم هر ساله سالروز انقلاب چه باشکوه برگزار می شود و اعضای مجمع روحانیون مبارزه نیز همگام با ملت در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن شرکت می کنند.

رییس بنیاد باران پیش از آن در جمع مردم مازندران گفته بود: «فعلا وظیفه ما اصلاح وضع فعلی است و راه آن هم انتخابات است ، البته کسی نه ادعای معجزه گری دارد و نه ادعای قهرمان بازی.»

وی با بیان اینکه«خوشبختانه طی سالیان گذشته با مردم بیشتر آشنا شده‌ایم و کم و بیش همدیگر را می شناسیم و ابهامی وجود ندارد»، به برخی مسائل مطرح شده در خصوص نتایج انتخابات سال 76 اشاره کرد.

رییس جمهور سابق گفت:«عده ای در سال 76 می گفتند مردم بنده را نمی شناختند و چون سید اولاد پیغمبر بودم که البته این از افتخارات من است به بنده رای دادند! که بنده در پاسخ به آنها می گویم رای سال 80 را چگونه تفسیر می‌کنید چون دیگر مردم ما را شناخته بودند ما حرفهایمان را زده بودیم و عملکردمان مشخص بود و این رای کاملا از روی شناخت بود و مردم آگاهانه به آن تفکر رای دادند.»

خاتمی خاطر نشان کرد:« معتقدم در این دوره اگر بیاییم خیلی روشنتر می توان با جامعه حرف زد."

به گزارش فارس،مراسم افتتاح پایگاه اطلاع رسانی مجمع روحانیون مبارز  با حضور رسانه‌های داخلی و خارجی و نیز اعضای این مجمع همچون سید محمدعلی ابطحی، سید محمد موسوی بجنوردی، مجید انصاری، سید عبدالواحد موسوی لاری و برخی از فعالان سیاسی اصلاح طلب برگزار شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها