به گزارش فارس از مشهد، پیش از ظهر امروز حسن شیخنیا به همراه جمعی از مسئولان استان در شهرک صنعتی توس یک مجتمع فولادی تولید ناودانی، نبشی، میلگرد و تسمه را با ظرفیت تولید 72 هزار تن و با اعتباری بالغ بر 120 میلیارد ریال افتتاح کرد.
وی در مراسم افتتاح این مجتمع فولادی استان خراسان رضوی را دارای مزیتهای فراوانی دانست و گفت: استان خراسان رضوی دارای مزیتهای فراوانیست که از بزرگترین آنها وجود بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) است.
شیخنیا اظهار داشت: وجود منابع معدنی و صنایع معدنی از دیگر مزیتهای این استان است که راهاندازی چنین مجتمعهایی نشاندهنده عزم و اراده مدیران استان و توانمندی بخش خصوصی در استان است.
معاون وزیر صنایع و معادن استان خراسان رضوی را یکی از قطبهای تولید فولاد کشور عنوان کرد و افزود: امیدواریم روز به روز شاهد رشد و آبادانی کشور در استان خراسان رضوی باشیم و همچنین بر تلاش سربازان این نظام افزوده شود و استان خراسان رضوی با همه مزیتهایی که دارد، به توسعه صنعتی کشور کمک کند.
شیخنیا در ادامه یک واحد تولیدی آلومینیوم با ظرفیت تولید 3 هزار و 500 تن در و پنجره UPVC و با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال و با اشتغالزایی 33 نفر را به بهرهبرداری رساند.
معاون وزیر صنایع و معادن یک واحد تولید ادوات کشاورزی با ظرفیت تولید 2 هزار دستگاه و با سرمایهگذاری 300 میلیارد ریال را در شهرک صنعتی توس مشهد افتتاح کرد.
نادر فریادشیران در گفت و گوی اختصاصی با جام جم آنلاین؛