با حضور مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی افتتاح شد

پرواز مستقیم از تبریز به اصفهان

با حضور مدیر عامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و جمعی از مسئولان ارشد آذربایجان شرقی پرواز مستقیم هما از تبریز به اصفهان افتتاح شد.
کد خبر: ۲۳۳۸۹۳

به گزارش مهر در تبریز، سعید حسامی مدیر عامل هما دیشب در مراسم برقراری این پرواز گفت: ایجاد پروازهای بین استانی که به دستور رئیس جمهور و وزیر راه و ترابری صورت گرفته سطح سرویس دهی و خدمات رسانی مطلوب به مسافران را ارتقا خواهد داد.

وی با اشاره به مزایای منحصر به فرد برقراری پرواز های مستقیم از مرکز استانی به سایر مراکز استانها، افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران خود را موظف به بالا بردن رضایتمندی مردم از خدمات این شرکت دولتی می داند و به خوبی به این نکته که باید به طرق مختلف مانع نفوذ ایرلاین های مختلف خارجی به خطوط پروازی کشور باشد واقف است.

مدیرعامل هما با اشاره به فراز و فرودهای صنعت حمل و نقل هوایی در سال های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تحمیل تحریم های مختلف را مهمترین چالش این صنعت در کشورمان عنوان کرد و در عین حال افزود: به برکت همین تحریم ها توانمندیهای کشورمان در سایه احساس مسئولیت جوانان ایران چنان افزایش یافته است که هم اکنون تمام امور تعمیراتی و اورهال کردن هواپیماها به دست دانشمندان و متخصصان کشورمان صورت می گیرد.

حسامی با تاکید بر اینکه هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران مطابق با آخرین استانداردهای روز " یوتا" سرویس دهی می کند، اظهار داشت: اینکه هواپیمای های ایران بدون بهره گیری از کارشناسان خارجی مجوز های سخت گیرانه اتحادیه اروپا و سایر کشورهای جهان برای پرواز بر فراز کشورهایشان را اخذ می کنند مایه تعجب بسیاری از آنان را فراهم کرده است.

وی هدف غرب از اعمال تحریم بر صنعت حمل و نقل هوایی ایران را زمینگیر کردن این صنعت بسیار مهم و موثر در امر توسعه عنوان کرد و گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی نه تنها هواپیمایی ایران زمینگیر نشده است بلکه با ارتقای سطح فعالیت های خود سهم عمده ای در جابجایی مسافران ایفا می کند.

حسامی گفت: وجود 13 نقطه پروازی در اروپا و در مجموع 35 مقصد پروازی به کشورهای مختلف جهان بیانگر اقتدار جمهوری اسلامی ایران و موثر وقع نشدن ترفندهای شوم دشمنان در منزوی کردن صنعت حمل و نقل هوایی کشورمان است.

مدیرعامل هما تصریح کرد: تعداد هواپیماهای ایران از 20 فروند در 30 سال قبل به 150 فروند در سال جاری رسیده است که سهم شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از این تعداد 60 فروند است.

وی از حذف تدریجی صدور بلیط های کاغذی در آینده نزدیک برای پروازهای داخلی خبر داد و گفت: این مهم برای پروازهای خارجی تقریباً محقق شده و کار ایجاد چنین امکانی در پروازهای داخلی به سرعت در حال پیگیری است.

به گفته مدیر عامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران فراهم کردن اتیکتینگ و برچیدن صدور بلیط کاغذی نشانگر حرکت به روز صنعت حمل و نقل هوایی ایران همگام با پیشرفت های جهانی است.

وی از تلاش دولت نهم در افزایش ناوگان هوایی کشور تمجید کرد و گفت: ظرف چهار سال فعالیت دولت نهم 30 فروند هواپیما به ناوگان هوایی کشور افزوده شده است و سه فروند هواپیمای دیگر از نوع " کارگو" به ظرفیت 180 تن طی سال جاری به این ناوگان افزوده خواهد شد.

حسامی عنوان کرد: همچنین از سال آینده ترمینال مکانیزه بار فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) تهران به ظرفیت 450 هزار تن در سال احداث خواهد شد تا از این طریق بتوان سهم از دست رفته ایران که در سال های گذشته به کشورهای خلیج فارس وارد می شد بازگردانده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها