جشنواره فیلم روتردام

یک فیلم ایرانی برنده جایزه برتر جشنواره روتردام شد

فیلم ایرانی «خونسرد باش و تا هفت بشمار» به کارگردانی «رامتین لوافی‌پور» به همراه دو فیلم از کره جنوبی و ترکیه، شب گذشته، برنده جوایز برتر جشنواره سینمایی روتردام شدند.
کد خبر: ۲۳۳۰۷۶

به گزارش فارس ، فیلم ایرانی «خونسرد باش و تا هفت بشمار» و فیلم‌های «بی‌نفس» و «تسبیح» از کشورهای کره جنوبی و ترکیه، شب گذشته طی مراسمی در جشنواره فیلم روتردام، هلند، جوایز 19 هزار دلاری ببر VPRO این دوره از رقابت‌ها را به خود اختصاص دادند.

فیلم «خونسرد باش» به کارگردانی «رامتین لوافی‌پور»، درباره قاچاق کالا در جزایر جنوبی ایران است.فیلم «بی‌نفس» به کارگردانی «یانک ایک جون»، نیز داستان گانگستری است که که اسیر عشق یک دختر دبیرستانی می‌شود و «تسبیح اشتباهی» به کارگردانی «ماهوت فاضل» داستان عشق میان یک پرستار کاتولیک و موذن مسلمان است.

جایزه 13 هزار دلاری سینمای هنری فرانسه جشنواره امسال نیز به فیلم «او را» به کارگردانی «لنس ویلر» اهداء شد.همچنین جایزه هیات داوران در بخش تجلیل از سینمای آسیا نیز به فیلم چینی «سرزمین» ساخته «هی جیا» رسید و در این بخش از فیلم تایلندی «آرمان شهر کشاورزی» به کارگردانی «یوروفونگ راکساساد» نیز قدردانی ویژه شد.

بنا بر این گزارش ، انجمن بین‌المللی منتقدان نیز جایزه فیپرشی جشنواره امسال را به فیلم اندونزیایی «خوک نابینا می‌خواهد پرواز کند» رسید.
جایزه فیلم برگزیده مخاطبان نیز امروز بعد از ظهر اعلام خواهد شد. سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم روتردام 2بهمن افتتاح شده و 13 بهمن نیز به کار خود پایان خواهد داد.

 

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها