به گزارش ایرنا از عشق آباد، "قربان قلی بردی محمداف" در نشست شورای امنیت ملی ترکمنستان که با حضور همه مقامات نیروهای امنیتی، انتظامی و نظامی ترکمنستان برگزار شد، برکناری محمدگلدی اف را بخاطر شرایط نامساعد جسمانی وی عنوان کرد.
رئیس جمهور ترکمنستان همچنین دلیل برکناری آلواف را از ریاست سازمان مرزبانی و فرماندهی کل نیروهای مرزبانی کوتاهی در انجام وظایف و وجود مشکلات در نهادهای مرزبانی عنوان کرد.وی همچنین درجه این فرمانده نظامی را از سرتیپی به سرهنگی تنزل داد.
دادستان کل ترکمنستان نیز گزارشی از وجود بی نظمی ها و مشکلات متعدد در نهادهای نظامی، مرزبانی و انتظامی در این کشور ارائه کرد.
رئیس جمهور ترکمنستان همچنین "اورازگلید آمانمراداف" وزیر کشور را نیز مورد سرزنش قرارداد و گفت که در صورت ادامه روند کنونی مشکلات در این وزارتخانه، وی را برکنار خواهد کرد.
بردی محمداف همچنین در این نشست "یایلیم بردی اف" رئیس سازمان گمرک ترکمنستان را به عنوان وزیر جدید دفاع و دبیر شورای امنیت ملی این کشور منصوب کرد.
از سوی دیگر رئیس جمهور ترکمنستان، "مراد اسلام اف" رئیس سازمان مبارزه با مواد مخدر ترکمنستان را به عنوان رئیس جدید سازمان مرزبانی و فرمانده کل نیروهای مرزبانی این کشور منصوب کرد.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....