تا المپیک 2012 لندن

مربیان تیم‌های ملی کشتی تغییر نخواهند کرد

محمدرضا یزدانی خرم رییس فدراسیون کشتی گفت: مربیان تیم های ملی در رده های مختلف تا المپیک آینده در سمت خود باقی خواهند ماند ، شاید پیش از المپیک افرادی چون محسن کاوه و غلام محمدی مد نظر ما برای تیم ملی بودند اما ، آن زمان موقتا هدایت تیم ملی به دست افراد دیگری سپرده شد و الان که مربیان تیم ملی انتخاب شده اند ، تا 2012 لندن حمایت می شوند.
کد خبر: ۲۳۰۷۶۰

رییس فدراسیون کشتی در حاشیه برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی استان مرکزی، در گفتگو با ایسنا ، افزود: ما اعتقاد داریم به یک مربی و یک مدیر باید از المپیک تا المپیک و چهار سال فرصت داده شود؛ من اگر دو سال مانده به المپیک به فدراسیون کشتی آمدم، به خاطر تکلیفی بود که به من سپرده بودند وگرنه، عملکرد مدیران ورزش باید از المپیک تا المپیک ارزیابی شود.

وی با رد شایعات مطرح شده در مورد تغییر سرمربی تیم ملی جوانان آزاد تصریح کرد:‌ همین جا اعلام می کنم مربیان تیم های ملی در رده های مختلف تا المپیک آینده در سمت خود باقی خواهند ماند ، شاید پیش از المپیک افرادی چون محسن کاوه و غلام محمدی مد نظر ما برای تیم ملی بودند اما ، آن زمان موقتا هدایت تیم ملی به دست افراد دیگری سپرده شد و الان که مربیان تیم ملی انتخاب شده اند ، تا 2012 لندن حمایت می شوند و کاری به نتایج رقابت های جهانی و آسیایی در این چهار سال نخواهیم داشت.

یزدانی خرم در مورد وضعیت برگزاری لیگ برتر کشتی فرنگی باشگاه های کشور گفت: هم اکنون ترکیب شش تیم برای لیگ فرنگی مشخص و جدول لیگ هم بسته شده است؛ اگر مشکل خاصی پیش نیاید، ظرف چند روز آینده استارت لیگ فرنگی زده خواهد شد؛ البته یک تیم خوزستانی هم درخواست حضور در این مسابقات را داشته که در حال بررسی آن هستیم.

رییس فدراسیون کشتی در مورد تغییر رییس کمیته داوران این فدراسیون گفت: مسئله راضی بودن و یا نبودن ما از کمیته داوران مطرح نیست ، بلکه مسئله این است که اگر ما این کار را انجام نمی دادیم، فیلا به فدراسیون کشتی ایران خرده می گرفت و من را به عنوان یک مدیر ناموفق می شناخت ؛ ما از آقای خالدی خواسته هایی داشتیم و چند بار با ایشان در میان گذاشتیم اما، وقتی دیدیدم کار پیش نمی رود، دست به تغییرات زدیم؛ رییس فیلا هم اسفندماه به ایران سفر خواهد کرد و می توانید این موضوع را از زبان مارتینتی بشنوید.

وی در مورد اظهارات نایب رییس فدارسیون درباره وضعیت کشتی کشور و اظهار نگرانی از آینده این رشته، اظهار کرد: صحبت های «صنعتکاران» معمولا تحریف می شود؛ منظور ایشان این بوده که اگر با این وضعیت پیش برویم، پیشرفت نخواهیم کرد اما، اگر زیربنایی کار کنیم موفق خواهیم شد.

یزدانی خرم در پاسخ به این سوال که اهالی ورزش همچنان در شوک نتایج ضعیف کشتی گیران کشورمان در پکن هستند، فکر می کنید بتوانیم در المپیک لندن این نتایج را جبران کنیم؟ اظهار کرد: صد در صد کشتی ایران به دوران اوج باز خواهد گشت؛ وگرنه ما که نمی خواهیم وقت را هدر بدهیم؛ کشتی ایران یک رقیب به نام روسیه دارد که با کمی تلاش و پشتکار بیشتر می توان به سطح این کشور رسید.

رییس فدراسیون کشتی در پایان در پاسخ به این سوال که «درست که کشتی رشته اول ایران است اما، چرا در لیگ های این رشته تنها چند استان فعالیت دارند و مابقی استان ها سهمی در این مسابقات ندارند؟» ، گفت: امسال به دلیل قرار داشتن در سال المپیک و با توجه به برگزاری مسابقات جام جهانی در ایران، قصد داشتیم لیگ های آزاد و فرنگی را برگزار نکنیم اما چون منبع درآمدی برای کشتی گیران بود ، لیگ را برگزار کردیم از طرفی کشتی تنها رشته ای است که تیم های لیگی آن 80 درصد به صورت خصوصی اداره می شوند و ما می خواهیم از سال های آینده به این سمت حرکت کنیم؛ همچنین با توجه به گستردگی کشتی، قصد داریم از سال های آینده لیگ های کشتی را ابتدا به صورت منطقه ای برگزار کنیم و تیم های برتر در مرحله نهایی با هم رقابت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها