در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
فارس به نقل از کانال تلویزیونی اسکای نیوز نوشت: ساعتی پیش نظامیان اسرائیلی مستقر در خاک نوار غزه دستور توقف عملیات نظامی را دریافت کردند.
بر اساس اظهارات خبرنگار شبکه اسکای نیوز که در مرز بین نوار غزه و سرزمین های اشغالی مستقر می باشد، ظرف مدت چند ساعت آینده باید منتظر اعلام رسمی دولت رژیم صهیونیستی درباره آتشبس و پایان حملات به غزه بود.
به گزارش منابع خبری، قرار است کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی ساعت 30/17 عصر امروز به وقت گرینویچ - 21 به وقت تهران- تشکیل جلسه داده و در باره برقراری آتش بس یکجانبه در نوار غزه تصمیم گیری کند.
این در حالی است که شماری از کارشناسان همچنان به اعلام آتش بس از سوی اسراییل تردید دارند.
حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم فلسطین در غزه ظرف سه هفته گذشته بیش از 1200 شهید و هزاران مجروح برجای گذاشته است.
از سوی دیگر، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرده است که تا زمان پایان دادن به اشغالگری، سلاح خود را به زمین نخواهد گذاشت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: