تصویر کوتاه

شمارش معکوس جشنواره دهم رادیو

فارس: آخرین مهلت دریافت اثر به دهمین جشنواره بین‌المللی رادیو و دومین اجلاس جهانی صدا از سوی دبیرخانه جشنواره و اجلاس، 25 دی اعلام شد.این تصمیم با توجه به تعهدات بین‌المللی ستاد اجرای جشنواره مبنی بر اعلام نتیجه داوری مراحل مقدماتی تا اول اسفند امسال اتخاذ شده است. علاقه‌مندان شرکت در دهمین جشنواره بین‌المللی رادیو و دومین اجلاس جهانی صدا می‌توانند تا زمان مشخص شده آثار خود را به نشانی الکترونیکی www.irfirib.ir وwww.radiofestivalirib.ir که به اجلاس و جشنواره رادیو اختصاص دارد، ارسال کنند.
کد خبر: ۲۲۹۳۱۴

«اقتباس» در دانشکده صداوسیما

جام‌جم: فیلم «اقتباس»  به کارگردانی و تدوین مهدی نقویان در 11 دقیقه در دانشکده صداوسیما تولید شد. به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش و پژوهش، این فیلم داستان خبرنگاری است که درصدد تهیه گزارشی از آخرین اثر یک نویسنده است.

ادامه تولید مجموعه «گنجینه تتیس»

فارس: تولید مجموعه مستند «گنجینه تتیس» که مدتی متوقف شده بود، با رفع مشکلات از سر گرفته شد.سعید نبی، تهیه‌کننده مجموعه مستند گنجینه تتیس گفت: یک سال و نیم است که به صورت مستقیم درگیر ساخت پروژه هستم و بیش از 75 درصد پروژه با موفقیت انجام گرفته و تبدیل به سندی تاریخی در این برهه از تاریخ ایران خواهد شد.

«شیر صحرا» روی میز تدوین

جام‌جم: مستند بلند «شیر صحرا» با موضوع زندگی و رزم سرلشکر شهید حسن آبشناسان، روی میز تدوین قرارگرفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، مستند بلند شیر صحرا به کارگردانی پناه‌برخدا رضایی درباره رشادت‌های شهید حسن آبشناسان تولید‌شده که در عملیات قادر به فیض شهادت نائل شد.

آغاز جشنواره نماز و نیایش به روایت دوربین

ایسنا: سومین جشنواره‌ نماز و نیایش به روایت دوربین با اقامه نماز جماعت مغرب توسط آیت‌الله جعفر سبحانی و زیارت مرقد حضرت معصومه(س) در قم آغاز شد و تا 26 دی‌ ماه ادامه خواهد داشت.  ناصر باکیده مدیرعامل انجمن سینمای جوانان در نشست خبری این جشنواره با اشاره به گستردگی جشنواره نماز و نیایش به روایت دوربین در سطح کشور تصریح کرد:  امیدواریم این حرکت بتواند پرتو زیبایی‌ها و شگفتی‌های فرهنگی نماز و نیایش را در قالب تصویر در گستره سبز ایران اسلامی نورانی‌تر سازد. یزدان عشیری مدیر روابط عمومی این جشنواره، با اشاره به جزییات جشنواره هدف از برگزاری آن را توجه به فرهنگ غنی و عظیم نیایش در باورها و اعتقادات مردم خواند و گفت: این رویداد در قالب 3 بخش فیلم کوتاه، فیلمنامه کوتاه و عکس برگزار می‌شود و در مجموع، 778 اثر در قالب 148 فیلمنامه، 310 فیلم و 320 قطعه عکس به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که هیات‌های انتخاب و داوری 17 فیلمنامه، 31 فیلم و 22 عکس را برای بخش‌های مسابقه انتخاب کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها