شکست اجلاس ناصریه - امریکا به عراق پلیس می آورد

اولین اجلاس رسمی امریکایی ها و عراقی ها که در پایگاه نظامی شهر ناصریه برگزار شد ، بدون نتیجه پایان یافت .
کد خبر: ۲۲۷۵۶
به گزارش خبرنگار ایرنا از ناصریه ، این اجلاس از نظر کارشناسان «شکست خورده» ارزیابی شد. این اجلاس قبلا یک بار به تعویق افتاده بود. کارشناسان ، شرکت نکردن رهبران مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق و 5گروه عمده دیگر مخالف صدام را که اجلاس ناصریه را تحریم کرده بودند مهمترین دلیل شکست این اجلاس خواندند. شبکه تلویزیونی فاکس نیوز به نقل از مقامات امریکایی اعلام کرد: پنتاگون اعلام کرده است که به سران معارضان عراقی اجازه نخواهد داد تا در اجلاس رسمی بعدی که با حضور امریکایی ها و سران عراقی تشکیل می شود شرکت کنند. در همین حال عبدالعزیز حکیم ، عضو برجسته مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق گفت : مجلس اعلا در این اجلاس شرکت نکرد، زیرا به نفع ملت عراق بود و از سویی این مجلس حاضر نیست سلطه امریکایی یا هر سلطه دیگری را بپذیرد. همزمان با این اجلاس ، تظاهرات گسترده مردمی در ناصریه نیز این اجلاس را تحت تاثیر قرار داد. 20هزار شهروند عراقی شرکت کننده در تظاهرات ، عراقی های حاضر در اجلاس ناصریه را نماینده واقعی مردم این کشور ندانستند. جمعی از روحانیون پیشاپیش تظاهراکنندگان در حرکت بودند. شهروندان عراقی ، روحانیون و حوزه علمیه را نمایندگان واقعی خود اعلام کردند.

شورای همکاری خلیج فارس
خواستار تشکیل دولت ملی در عراق شد

وزیران امور خارجه عضو شورای همکاری خلیج فارس در پایان نشست خود در ریاض ، خواهان تشکیل فوری دولت ملی در عراق شدند. این شورا از امریکا و انگلیس خواست در اسرع وقت یک دولت ملی یا انتقالی که در برگیرنده همه گروههای عراقی باشد، تشکیل دهند تا ثبات و امنیت به این کشور بازگردد. وزیران امور خارجه 6کشور عضو شورای همکاری ، نقش سازمان ملل را نیز برای بازسازی عراق مورد تاکید قرار دادند.

آغاز به کار تلویزیون جدید عراق

تلویزیون جدید عراق که توسط امریکا و انگلیس راه اندازی شده است ، روز سه شنبه کار خود را آغاز کرد. این کانال تلویزیونی عربی که نحو الحریه نام دارد ، برنامه های خود را هر روز به مدت چند ساعت پخش می کند.

انتقاد شدید کلینتون از بوش

بیل کلینتون ، رئیس جمهور سابق امریکا از سیاست خارجی جورج بوش ، رئیس جمهور کنونی بشدت انتقاد کرد. کلینتون که در سمیناری در نیویورک سخن می گفت ، خاطرنشان کرد: نمی توان همه دشمنان را یا کشت و یا دستگیر کرد و به زندان انداخت بلکه دیر یا زود باید با آنها وارد معامله شد. وی افزود: پس از یازده سپتامبر سیاست خارجی امریکا به گونه ای تغییر یافت که گویی ما حق تفسیر همه وقایع آینده را داشته و همگان باید با ما هم عقیده باشند.

لوموند از توافق امریکا
با فرمانده گارد ریاست جمهوری عراق خبر داد

روزنامه فرانسوی لوموند در گزارشی که در سایت اینترنتی الجزیره منتشر شده است ، نوشت : فرمانده گارد ریاست جمهوری عراق بر اساس توافقنامه ای با امریکا به وسیله بالگرد به منطقه ای امن منتقل شده است . به گزارش رادیو استانبولی برون مرزی ، ماهر سوفیان فرمانده گارد ریاست جمهوری عراق طبق توافقنامه ای با واشنگتن به وسیله بالگرد از پادگان الرشید در غرب بغداد به منطقه امن منتقل شد و در قبال این توافق ، سربازان گارد ریاست جمهوری عراق از ادامه جنگ با نیروهای امریکایی خودداری کردند. گفتنی است در فهرست افراد تحت تعقیب رهبران عراق که امریکا منتشر کرده است ، نامی از ماهر سوفیان آورده نشده است .

تظاهرات ضد امریکایی در شهر سماوه

بیش از 3هزار تن از اهالی شهر السماوه واقع در جنوب غرب عراق با برپایی تظاهرات ضد امریکایی در حمایت از حوزه علمیه شهر نجف اشرف شعار سردادند و اقدامات چند روز اخیر نیروهای امریکایی و انگلیسی در هتک حرمت عتبات عالیات را بشدت محکوم کردند.

در اعتراض به صرف مبالغ هنگفت برای لشکرکشی به کشورها
امریکایی ها از پرداخت مالیات خودداری کردند

بسیاری از شهروندان امریکایی در یک اقدام خودجوش ، پس از پر کردن فرم مالیات و عوارض سالانه دولت ، این فرمها را بدون این که مبلغی به حساب دولت واریز کرده باشند، به اداره مالیات تحویل دادند و اعلام کردند، ما حاضر به پرداخت مالیات به دولتی نیستیم که به جای صرف این مبالغ برای بازسازی کشور و رفاه حال ملت ، صرف لشکر کشی و حمله به کشورهای دیگر کند، آنها گفتند در صورت لزوم آمادگی رفتن به زندان را نیز داریم .
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها