حق با شماست

بلا‌تکلیفی مالیات بر ارزش افزوده

بختیاری از تهران: هنوز مسافربران شخصی ماهانه هزینه شارژ خود را پرداخت می‌کنند، در صورتی که دولت اعلام کرده دریافت شارژ ماهانه از مسافربران شخصی ممنوع است، چه کسی پاسخگوست؟
کد خبر: ۲۲۷۴۴۶

یک هموطن از خرم‌آباد: در قبض آب مغازه‌ام، مصرف یک مترمکعب آب 4000 تومان حساب شده است، وقتی به این مساله اعتراض می‌کنیم، اظهار می‌کنند «آبونمان» است.

یک هموطن از شوشتر: شب‌ها خیابان طالقانی، کوی نیرو و خیابان‌های بلوار این شهرستان در تاریکی فرورفته‌اند و عابران پیاده و حتی خودروها با مشکل «دید» مواجهند، از شرکت برق درخواست رسیدگی دارم.

کرمی از کردستان: شهرستان سنندج با توجه به حجم ترافیک گسترده‌اش از شرق به غرب، بزرگراهی ندارد و دو خیابان به عرض 10 متر از عباس‌آباد و گلشن به سمت مریوان و سقز، بزرگراه این شهر محسوب می‌شوند و این در حالی است که بلوار دکتر حسینی از سال‌ها پیش کلنگ احداث خورده است ولی از بهره‌برداری آن خبری نیست، از مسوولان درخواست دارم جهت کم کردن هرچه سریع‌تر حجم ترافیک، اقدام کنند.

حسین‌پور از شاهین‌شهر: داروخانه درمانگاه دولتی (تامین اجتماعی)‌ این شهرستان فقط داروهای بدون نسخه (سرماخوردگی و ... )‌دارد و داروهای تخصصی هیچ‌گونه پوششی داده نمی‌شوند.

تجاری از تهران: مالیات بر ارزش افزوده را بسیاری از ارگان‌ها از جمله بیمه خودروها اعمال می‌کنند؛ در صورتی که قرار شد این مبلغ از افراد کسر نشود.

جعفر جعفری از نمین اردبیل: مدتی است مسوولان اداره آبیاری نسبت به تخریب منزل ما اقدام کرده‌اند و وقتی علت را جویا می‌شویم، اظهار می‌کنند؛ منزل شما در حریم رودخانه واقع است؛ در حالی که خانه 200 خانوار در این حریم قرار گرفته است و تنها خانه‌ای که تخریب شده منزل من است، حال در این سرمای زمستان چه باید بکنم؟!

چگینی از تهران: وضعیت بن‌بست شهید کرمی واقع در میدان دانشگاه شهید بهشتی، ابتدای خیابان هشترودی بسیار نامناسب و بغرنج است، از شهرداری منطقه یک درخواست رسیدگی دارم.

یک هموطن: شهرستان بروجرد با قطعی آب، برق و کمبود سوخت مواجه شده است، چرا هیچ مسوولی پیگیر رفع مشکلات این شهرستان نیست.

یک هموطن از تبریز: کارکنان دانشگاه آزاد واحد تبریز هیچ‌گونه امنیت شغلی ندارند و قرارداد آنها 3 ماه یک بار تمدید می‌شود، همچنین تعهدنامه‌ای از پرسنل گرفته‌اند که در صورت اخراج، بیمه بیکاری به آنها تعلق نخواهد گرفت، چرا کسی پاسخگوی مشکلات ما نیست.

شعبانی از تهران: اجرای نظام هماهنگ حقوق شامل حال همه بازنشستگان کشوری و لشگری شده است و فقط بازنشستگان بانک‌ها و کارگران زحمتکش سازمان تامین اجتماعی از آن بی‌بهره مانده‌اند، علت چیست؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها