به گزارش خبرنگار فارس، رزمندگان مقاومت فلسطین امروز با پنج فروند موشک منطقه "اشکول" در نقب غربی را هدف قرار دادند.
ارتش رژیم صهیونیستی نیز به اصابت این موشکها به منطقه اشکول در نقب غربی اعتراف نموده اما اعلام کرد که این حمله تلفات یا خسارتهای مالی به بار نیاورده است.
ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که دو فروند موشک در منطقه النقب غربی و نزدیک شهر بئرالسبع اصابت کرده است
این در حالی است که گردانهای القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز اعلام کرد که شهرک "سدیروت" و منطقه "کفار عزا" را با دو نوع موشک از نوع قدس هدف حمله موشکی خود قرار داده است.
نیروهای مقاومت فلسطین دیروز 20 موشک به سمت مناطق مختلف سرزمینهای اشغالی از جمله منطقه اشکول در نقب غربی شلیک کردند.
حملات موشکی مبارزان فلسطینی در پاسخ به جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه مردم تحت محاصره نوار غزه صورت میگیرد. شلیک این موشکها ترس و وحشت در میان صهیونیستها ایجاد کرده به طوری که مدارس و دانشگاهها در دو شهر بئرالسبع و سدیروت تعطیل شده است.
ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که حدود 20موشک صبح دیروز به سمت مناطق مختلف این رژیم شلیک شده است که در جریان آن یک صهیونیست زخمی شد.
این رژیم همچنین اعتراف کرد که شلیک موشکهای مقاومت به عمق سرزمینهای اشغالی رسیده و یکی از این موشکها به یک هتل در منطقه بئرالسبع اصابت کرده است.
این در حالی است که خبرنگار الجزیره به نقل از منابع امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش داد که نیروهای مقاومت دیروز 45 موشک به سمت شهرکهای صهیونیستنشین شلیک کردند که شش فروند از آنها از نوع "گراد" بود.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی پیش از این اعلام کرد که 55 اسرائیلی که بعد از اصابت موشک گراد در منطقه بئر السبع دچار شوک و ترس شده بودند، مداوا شدند.
گردانهای عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس)نیز لحظاتی پیش اعلام کرد که برای اولین بار یک پایگاه نظامی صهیونیست را هدف قرار داده است.
القسام در بیانیه خود تاکید کرد که برای اولین بار پایگاه هوایی "حتسریم" را که بزرگترین پایگاه هوایی رژیم صهیونیستی در جنوب سرزمینهای اشغالی است با موشک گراد هدف گرفته است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم