دزدها 50 گاوصندوق را از مغازه‌ها خارج کردند

کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی آذربایجان شرقی موفق شدند باند 4 نفره کلاهبرداری را که با سفر به شهرستان‌های مختلف این استان، اقدام به سرقت گاوصندوق مغازه‌ها می‌کردند در یک اقدام ضربتی شناسایی و دستگیر کنند.
کد خبر: ۲۲۵۲۱۵
سرهنگ مداحی، رئیس پلیس آگاهی استان در تشریح جزئیات پرونده گفت: با تشدید اقدامات پلیس آگاهی برای کنترل مجرمان سابقه‌دار، کارآگاهان پلیس متوجه شدند چند مجرم سابقه‌دار مدتی است با سرقت گاوصندوق مغازه‌ها و انتقال آن به بیرون از شهر اقدام به سرقت وجوه نقد داخل آن می‌کنند.

با محرز شدن فعالیت این افراد، بلافاصله گروهی از کارآگاهان وارد عمل شدند و با بررسی کارنامه سارقان سابقه‌دار ، موفق به شناسایی چند مجرم سابقه‌دار شدند سپس در پی چاپ تصاویر متهمان و ارسال آن به تمام واحدهای گشت ، متهمان در حالی که قصد ادامه اعمال مجرمانه خود را داشتند از سوی کارآگاهان غافلگیر و دستگیر شدند.

متهمان پس از انتقال به پلیس آگاهی تبریز به بیش از 50 فقره سرقت اعتراف کردند. شگرد متهمان این بود که پس از شکستن قفل مغازه‌ها، گاو‌صندوق را از مغازه خارج و پس از انتقال به بیرون شهر تخریب می‌کردند و وجوه نقد آن را سرقت و اسناد و مدارک را داخل گاو‌صندوق باقی می‌گذاشتند و محل را ترک می‌کردند. متهمان پس از این اعترافات با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها