سایپا با مایلی‌کهن می‌تازد

پیوستن پرسپولیس به مدعیان قهرمانی

گروه ورزش: تغییرات خواسته و ناخواسته پرسپولیس برای این تیم خوش‌یمن بود و سرخپوشان پایتخت با کسب پیروزی دلچسب 3 بر صفر در همدان به کورس صدرنشینی لیگ برتر برگشتند. دیروز 2 دیدار باقیمانده هفته نوزدهم لیگ برتر در کرج و همدان برگزار شد تا این رقابت‌ها وارد تعطیلی حدودا 20 روزه خود شود.
کد خبر: ۲۲۳۷۵۸

در همدان و در روزی که پاس با تمام مهره‌های خود از جمله سیدمحمد علوی به میدان آمده بود، پرسپولیس بدون حضور کریم باقری محروم، پتروویچ مصدوم و سپهر حیدری تنبیه شده وارد زمین شد؛ البته باقری از جایگاه ویژه و حیدری از روی نیمکت بازی را نظاره می‌کردند.

مرحله ترمیم و بهبود دروازه‌بانی و خط دفاعی پرسپولیس که پس از آمدن پیروانی روند آرام و تدریجی خود را آغاز کرده بود، دیروز هم به سیر صعودی خود ادامه داد و دغدغه چندانی برای پرسپولیسی‌ها به وجود نیاورد. در این مسیر علاوه بر حضور مطمئن‌تر حقیقی، در دورن چارچوب، اولین بازی لیگی رحمان رضایی هم برای تیمش خوش‌یمن بود و ضریب اطمینان خط دفاعی سرخپوشان را تا حد محسوسی بالا برد.

در خط میانی هم بادامکی و پژمان نوری معترض، جایگزین باقری و پتروویچ شدند. نیمه نخست با برتری نسبی تیم میزبان همراه بود و محمد غلامی در چند نوبت دروازه حقیقی را تهدید کرد، اما در نیمه دوم یخ بازی فروریخت و 2 تیم فوتبال دلپذیرتری از خود نشان دادند که حاصل آن 3 گل تقریبا زیبا برای پرسپولیس طی 16 دقیقه بود.

ابتدا در دقیقه 64 سانتر علی کریمی از جناح راست روی تیر دوم با ضربه سر ابراهیم توره به گل نخست بازی تبدیل شد، دقیقه‌ای بعد محمد منصوری در بدو ورودش به زمین موقعیت صددرصد گلزنی را هدر داد، اما 3 دقیقه بعد اشتباه خود را به شایستگی جبران کرد و با کار زیبای خود از جناح چپ وارد محوطه جریمه شد و پاس گلی تماشایی به بادامکی داد تا او با تسلط توپ را به کنج دروازه پاس هدایت کند.در دقیقه 80 گل سوم پرسپولیس هم روی سانتر کریمی از جناح چپ و ضربه سر ضرب و رو پای ابراهیم توره روی تیر دوم به ثبت رسید تا توره هشتمین گل خود را در لیگ برتر نیز به ثمر رسانده باشد.پرسپولیس به این ترتیب تعطیلات نیم‌فصل خود را با ذخیره کردن 33 امتیاز آغاز کرد و فاصله امتیازهای خود را با استقلال و ذوب‌آهن 37 امتیازی کاهش داد تا از کورس صدرنشینی فاصله چندانی نگیرد.پاس هم با 21 امتیاز در رده چهاردهم جدول باقی ماند.

بگوویچ در نشست مطبوعاتی شرکت نکرد

دیروز وینگو بگوویچ، سرمربی پاس همدان که از عملکرد تیمش خیلی عصبانی بود، در نشست مطبوعاتی پس از بازی شرکت نکرد. شاید خبر اخراج بگوویچ در همین نزدیکی‌ها باشد.

پیروانی: قول می‌دهم هجومی بمانیم

افشین پیروانی به یاد می‌آورد سال گذشته پرسپولیس در جام حذفی 3 بر صفر به پاس در همدان باخته بود، او دیدار دیروز را دیدار انتقامی برای آن بازی نمی‌داند و می‌گوید: هر دیدار شرایط ویژه خودش را دارد و ما به فکر انتقام نبودیم. در شرایط فعلی پرسپولیس در هر پست 2 بازیکن بزرگ در اختیار دارد، بنابراین نگران نیمکت‌نشینی برخی ستاره‌ها نیستیم. پیروانی قول داد تیمش در دیدارهای بعدی هم هجومی بازی کند.

 ***

در کرج هم یک بازی بین سایپا و فولاد خوزستان برگزار شد که شاگردان محمد مایلی‌کهن موفق شدند به فاصله 4 روز پس از متوقف کردن پرسپولیس فولاد را نیز طی دیداری پر گل و با حساب 3 بر 2 شکست دهند.

گل‌های سایپا در این بازی را جواد آشتیانی (16)‌، ایمان رزاقی‌راد (43)‌ و عیسی ترائوره (70)‌ به ثمر رساندند. سهراب بختیاری‌زاده (35)‌ و سیامک سرلک (65)‌ هم برای فولاد گل زدند.

فولاد با این باخت در رده نهم باقی ماند. سایپا هم هرچند با 3 امتیاز این بازی فاصله‌ای 4 امتیازی از تیم رده پایین‌تر خود گرفت، ولی همچنان در رده پانزدهم باقی مانده است.

مایلی‌کهن: با لب‌های خندان می‌گریم

محمد مایلی‌کهن پس از پیروزی تیمش بر فولاد گفت: در یک هفته اخیر بازیکنانم با تمام وجود بازی کرده‌اند و این مرا خوشحال کرده است، اما از آنجا که برای مجید جلالی احترام زیادی قائلم، از این پیروزی چشمانم گریان است. او مربی بزرگی است اما به آنچه حقش بود نرسید.

جلالی: کم آوردیم

مجید جلالی، سرمربی فولاد پس از باخت تیمش گفت: بازی کاملا در اختیار ما بود ولی روی 3 سانتر حریف، 3 گل خوردیم. تیم‌ ما کم آورد و از لحاظ بدنی مشکل دارد که باید این مشکل را در تعطیلات نیم‌فصل، رفع کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها