سفیر ایران در سازمان ملل متحد:

ایران هم قربانی تروریسم است

گروه سیاسی: سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت این سازمان گفت: ایران، خود قربانی تروریسم است و همواره در مبارزه با تروریسم، گام‌های عملی برمی‌دارد. محمد خزائی، خطر تروریسم را مهم‌ترین چالش فراروی جامعه جهانی دانست و بار دیگر بر موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در محکوم کردن تروریسم در هر شکل و قالبی تاکید کرد.
کد خبر: ۲۲۳۰۶۶
وی تصریح کرد: بدون شک مبارزه دسته‌جمعی علیه این پدیده شوم باید همچنان به عنوان اولویت نخست در دستور کار جامعه جهانی قرار داشته باشد و سازمان ملل متحد بر این اساس نقش‌ محوری و کلیدی ایفا کند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، نماینده ایران با محکوم کردن اقدامات تروریستی اخیر در شهر بمبئی هند و پیشاور پاکستان گفت: این یک تذکر مجدد برای جامعه جهانی بود که تروریسم، خطری فرامرزی است و تروریست‌ها برای تحقق اهداف شوم خود از ضربه زدن و کشتار مردم در کشورهای مختلف و تخریب روابط میان کشورها ابایی ندارند.وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران جدا از اقدامات متعدد خود در اجرای قطعنامه 1373 و دیگر قطعنامه‌های مربوط به مبارزه با تروریسم، اقداماتی نیز برای مقابله با پولشویی کرده و ترتیبات عملی برای تقویت امنیت مرزهای خود با همسایگانش به مورد اجرا گذاشته است.

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران همچنین با اشاره به اقدامات ایران در مبارزه شدید و پرهزینه با قاچاق مواد مخدر و جنایات سازمان یافته، آن را یکی دیگر از جنبه‌های مشارکت جدی ایران در جنگ علیه تروریسم و زمینه‌های رشد آن دانست و افزود: ایران درچارچوب اجرای قطعنامه 1267 و دیگر قطعنامه‌های مربوط به مبارزه با القاعده و گروه‌های تندرو، گام‌های جدی و موثری برداشته و به عنوان یکی از نخستین قربانیان گروه‌های تندروی تروریست و به عنوان کشوری که در معرض اقدامات جنایتکارانه گروه‌های تروریستی چون جندالله قرار دارد که گفته می‌شود با القاعده و سایر گروه‌های تروریستی پیوند دارد و ایران منافع خود را در مبارزه بی‌امان و قاطع علیه تروریسم می‌داند، از تلاش‌های سازمان ملل بر این اساس فعالانه حمایت کرده و به نوبه خود در آن مشارکت جسته است.خزائی تصریح کرد: جنایت اخیر گروه تروریستی جندالله در ربودن و شهادت 14 سرباز ایرانی از جمله اقداماتی است که عاملان آن باید به دست عدالت سپرده شوند و برای نیل به این هدف، همکاری‌های جامعه جهانی ضرورت دارد.

وی ادامه داد: کاربرد استانداردهای دوگانه و برخوردهای گزینشی و تبعیض‌آمیز در جنگ علیه تروریسم و مبارزه علیه گروه‌های تروریستی، مساله مهم دیگری است که جامعه جهانی باید با دقت فراوان به آن توجه کند؛ چراکه همین برخوردهای گزینشی و دوگانه، اثرات منفی و مخرب بر اجماع بین‌المللی برای مبارزه با تروریسم می‌گذارد.نماینده ایران همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در حق مردم فلسطین، اقدامات آن رژیم را مصداق جنایت جنگی و بارزترین نمونه از تروریسم دولتی در جهان کنونی دانست و گفت: ‌جامعه جهانی بویژه شورای امنیت باید با صدای واحد علیه این جنایات اقدام کنند.

خزائی به مصداق دیگری از رفتار دوگانه برخی کشورها در برخورد با تروریسم اشاره و تصریح کرد: یک گروه کاملا تروریستی، نظیر منافقین که فلسفه وجودی آن صرفا با کشتار مردم بی‌گناه و ترور معنی می‌یابد و نمونه‌ روشن تروریسم است، مورد عنایت و حمایت برخی قدرت‌ها قرار می‌گیرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها