به مناسبت 16 آذر برگزار شد،

تجمع بزرگ دانشجویان در دانشگاه تهران

جمع زیادی از دانشجویان دانشگاه تهران امروز شنبه به مناسبت روز دانشجو، تجمعی را به دعوت بسیج دانشجویی در این دانشگاه برگزار کردند.
کد خبر: ۲۲۱۷۰۱

به گزارش ایسنا، در ابتدا دانشجویان تجمع کننده در مقابل در دانشکده فنی دانشگاه تهران جمع شده و شعار دادند: «دانشجو می‌میرد، ذلت نمی‌پذیرد»، «مرگ بر آمریکا»، «هیهات من‌الذله»، «راست و چپ، چپ و راست، نوکر آمریکاست»، «می‌جنگیم، می‌میریم، ذلت نمی‌پذیریم»، «فقر و فساد و تبعیض، دانشجو به‌پا خیز»، «دانشجو بیدار است، از آمریکا بیزار است»، «دانشجوی مسلمان ذلت نمی‌پذیرد»، «عدالت، عدالت، این است شعار ملت».

دانشجویان تجمع‌کننده در ادامه‌ حرکت‌شان به سمت در اصلی دانشگاه تهران شعار می‌دادند «نه سازش، نه تسلیم، نبرد با آمریکا»، «انقلاب فرهنگی، اجرا باید گردد»، «مرگ بر سازشکار»، «فرمان رهبر ما اجرا باید گردد»، «مرگ بر تحجر»، «عدالت، عدالت، این است شعار ملت»، «مرگ بر اوباما».

 در جریان این تجمع ، دبیر جنبش عدالت‌خواه دانشجویی گفت: امروز سالگرد 16 آذر سالگرد جنایت آمریکا علیه ملت ایران و دانشجویان است. سالگردی که نشان از دشمنی همیشگی آمریکا با ملل مظلوم و مستضعف جهان و تنها گفتمان اسلام‌گرایی در جهان را دارد.

صادق شهبازی ادامه داد: در چنین شرایطی امروز در دانشگاه تهران جمع شده‌ایم تا نشان دهیم که بعد از نیم قرن آرمان‌هایمان تفاوت نکرده است.

وی ابراز عقیده کرد: امروز آپارتاید علمی در دانشگاه حاکم است و گروه‌های علوم انسانی از اساتیدی پر شده که اجازه نمی‌دهند جریان اسلامی وارد این سیستم شود و هنوز سازشکاران داخلی و عمله‌های آمریکایی حرف از سازش با آمریکا می‌زنند.

این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: با تغییر رییس‌جمهور آمریکا عده‌ای خیال کردند که سیاست‌های نظام سلطه تغییر می‌کند، که در این هنگام دانشجویان شعار دادند «مرگ بر سازشکار».

دبیر جنبش عدالت‌خواه دانشجویی تاکید کرد: مهم‌ترین دلیل برای پایداری گفتمان امام (ره) آن است که امروز دانشجویان مسلمان که اکثریت بدنه‌ جنبش دانشجویی را تشکیل می‌دهند در روز 16 آذر در دانشگاه تهران جمع شده و شعار می‌دهند که با آمریکا مخالفیم. در این هنگام دانشجویان شعار «مرگ بر آمریکا» را سر دادند.

شهبازی افزود: ما همچون جریان‌هایی نیستیم که فرصت‌طلبانه در 16 آذر پیدا شویم. جنبش دانشجویی ایستاده و امروز به سمت دردهای مردم رفته است. جنبش دانشجویی در سطح داخلی شعار می‌دهد که شعار «عدالت، عدالت، این است شعار ملت» شعار ماست.

وی تاکید کرد: گفتمان انقلاب اسلامی چیزی است که ما همواره از آن دفاع می‌کنیم و بر این اساس همواره شعار ما این است که «دانشجو بیدار است، از آمریکا بیزار است».

دبیر جنبش عدالت‌خواه دانشجویی با اشاره به وقایع اخیر در غزه گفت: امروز عده‌ای از مردم در فلسطین و غزه برای آن‌که به لیبرال دموکراسی کفر ورزیده و گفتمان امام و انقلاب را پذیرفته‌اند تحت فشار، شکنجه و حبس قرار گرفته‌اند که دانشجویان در مواجهه با این سخن شعار «مرگ بر اسراییل» را سر دادند.

شهبازی خاطرنشان کرد: روز گذشته سالگرد کشتار خونین حجاج در مکه بود. سالگرد اعتراض مردم ایران و مسلمانان دنیا به گفتمان سازش، تسلیم، اسلام ابوسفیان، اسلام اشرافیت و اسلام مقدس‌مآبانه و متحجر و اسلام آمریکایی بود. امروز آمده‌ایم تا تفاوت این دو اسلام را به همه‌ مردم و جهان اعلام کنیم که در این هنگام همه شعار دادند «مرگ بر اسلام آمریکایی»، «مرگ بر شیوخ آمریکایی».

تجمع‌کنندگان با سر دادن شعارهایی به سمت مسجد دانشگاه تهران حرکت کردند. آنها حین حرکت شعار می‌دادند «فلسطین، فلسطین، حمایتت می‌کنیم»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر انگلیس»، «مرگ بر اسراییل»، «نه سازش، نه تسلیم، نبرد با آمریکا»، «نه سازش، نه تسلیم، نبرد با اسراییل» و با خواندن سرود «کجایید ای شهیدان خدایی» به سمت مسجد حرکت کردند.

هنگامی که دانشجویان تجمع کننده به در غربی دانشگاه تهران رسیدند، یکی از آن‌ها گفت: انتظار ما از مسوولان آن است که هرچه سریع‌تر آرمان‌های امام (ره) را برای رسیدن به دانشگاه اسلامی اجرا کنند. در این هنگام دانشجویان شعار دادند «استاد آمریکایی، اخراج باید گردد»، «علم و کتاب و استاد، بومی باید گردد»، «دانشجو به‌پا خیز، وقت جهاد علمی است».

سپس تجمع‌کنندگان با توجه به سالروز شهادت امام باقر (ع) به مدیحه‌سرایی پرداختند و سینه‌زنان در مقابل مسجد دانشگاه ایستاده و دقایقی به مدیحه‌سرایی و سینه‌زنی پرداختند.

پس از آن یکی از دانشجویان حاضر در تجمع گفت: همه‌ آنها که می‌گویند جنبش دانشجویی از خط امام و رهبری جدا شده، اینان بدانند که جنبش دانشجویی واقعی این‌جاست و این افراد می‌خواهند دانشگاه اسلامی شود. همه ببینند که در قلب محیط علمی ایران یعنی در دانشگاه تهران، دانشجویان اسلام را برای دانشگاه می‌خواهند و این دانشجویان همواره پای آرمان‌های امام و رهبری می‌ایستند.

وی افزود: آن سه دانشجوی شهید در 16 آذر و همه‌ دانشجویان شهید در دوران جنگ و انقلاب اسلامی بدانند که راه شهدا هم‌چنان ادامه دارد و ما نمی‌گذاریم پرچمشان در دانشگاه زمین بماند.

این فعال دانشجویی افزود: امروز درد دل ما این است که مردم فلسطین و غزه تنها مانده و مجامع بین‌المللی و سازشکاران سکوت کرده‌اند. امروز درد دل جنبش دانشجویی بی‌عدالتی است. ما به دنبال تحقق عدالت و اضمحلال پرچم استکبار هستیم و تا آن روز از پای نمی‌نشینیم. سپس دانشجویان تجمع‌کننده پس از سر دادن تکبیر، دست‌ها را گره زده و شعار دادند «فلسطین، فلسطین، حمایتت می‌کنیم».

وی خاطرنشان کرد: همه‌ آنهایی که چه در جهان اسلام و چه در ایران شعار سازش سر می‌دهند بدانند که جنبش دانشجویی از آنها و هر فردی که صحبت از گفت‌وگو با استکبار کند بیزار است. که در این هنگام تجمع‌کنندگان شعار دادند «مرگ بر اسراییل».

در پایان، این تجمع با خواندن دعای فرج به پایان رسید.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها