گروه شهرستانها: انفجار مین برجای مانده از زمان جنگ تحمیلی در منطقه عمومی دهلران استان ایلام، یک کشته و یک زخمی بر جا گذاشت.
این دو نفر حین پاکسازی میادین مین منطقه عین منصور دهلران دچار این حادثه شدند.معاون سیاسی فرمانداری دهلران به ایرنا گفت: دراین حادثه که صبح دیروز رخ دادمحمد رمضانی 42 ساله کشته و پیمان دشت بزرگی 23 ساله مجروح شد.
کد خبر: ۲۲۱۶۷۵
جعفر نظری حال عمومی مجروح این حادثه را رضایتبخش اعلام کرد و افزود: این مجروح بلافاصله توسط نیروهای امدادی به بیمارستان شهدای دهلران اعزام شد و از آنجا به بیمارستان شهرستان دزفول انتقال یافت. وی گفت: با توجه به حجم زیاد مواد منفجره موجود در منطقه حساس شدن این مواد با گذشت قریب 20 سال از جنگ تحمیلی، هرازچند گاهی شاهد بروز تلفات جانی و قطع عضو عزیزان گروههای پاکساز در منطقه هستیم.