رئیس سازمان تربیت بدنی:

ورزش در ایران توجیه اقتصادی ندارد

محمد علی‌آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی گفت: ورزش در کشور ما توجیه اقتصادی ندارد و انگیزه بخش خصوصی برای ورود ، بسیار ضعیف است. ما باید کمک‌هایی را از دولت به بخش خصوصی دهیم تا آنها ترغیب شوند.
کد خبر: ۲۲۰۱۵۸

به گزارش ایسنا ، رییس سازمان تربیت بدنی در حاشیه مراسم تجلیل از مدیران، هیات‌های ورزشی و رکودداران دومین دوره المپیاد ورزشی ایران در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که آیا علی‌آبادی تصمیم گرفته بعد از نتایج ضعیف المپیک مقتدرانه بر ورزش مدیریت کند؟ اظهار کرد: به تعبیر من، ورزش باغ گلی است که نیاز به توجه به موقع دارد. ورزشکاران باید با برنامه مدون مربیان مجرب به تمرینات مستمر و مرتب بپردازند تا به لحاظ کیفی‌ نزول نکنند.

وی در پاسخ به پرسش یکی دیگر از خبرنگاران که پرسید؛ موضع سازمان روی قرارداد بازیکنان و مربیان خارجی چیست؟ ، تصریح کرد: متاسفانه قانون به ما اجازه دخالت مستقیم در این زمینه را نداده است. ما فقط نظرات خودمان را اعلام می‌کنیم. خوشبختانه مجموعه فدراسیون فوتبال بسیار خوب فعالیت می‌کند و منافع ملی را در نظر دارند. فدراسیون باید در این زمینه با شدت عمل بیشتری برخورد کند تا شائبه دخالت دولت مطرح نشود.

رییس سازمان تربیت بدنی با بیان اینکه خصوصی‌سازی موضوعی نیست که من به تنهایی برای آن تصمیم‌گیرنده باشم ، خاطرنشان کرد: نظام جمهوری اسلامی، اصل 44 قانون اساسی و برنامه چهار ساله توسعه تکلیف ما را در واگذاری ورزش به بخش خصوصی روشن کرده است. ورزش در کشور ما توجیه اقتصادی ندارد و انگیزه بخش خصوصی برای ورود ، بسیار ضعیف است. ما باید کمک‌هایی را از دولت به بخش خصوصی دهیم تا آنها ترغیب شوند.

علی‌آبادی درباره‌ میزبانی ایران در دومین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی یادآور شد: مسایل مربوط به بازی‌های کشورهای اسلامی و فدراسیون‌های شرکت کننده بررسی شده است. از دو سال قبل جلسات خودمان را آغاز کردیم و طرح کلی این بازی‌ها تدوین شد. امیدوار هستم این مسابقات به گونه‌ای برگزار شود که باعث سربلندی ما شود.

وی با اشاره به بازی‌های آسیایی «گوانگ‌جو»ی چین نیز اظهار کرد: پس از مسابقات دوحه قطر جلسات گوانگ‌جو و برنامه‌ریزی‌های لازم را آغاز کردیم. هرچه به مسابقات نزدیک‌تر می‌شویم پیگیری بیشتر می‌شود. طی جلسه با روسای فدراسیون‌های حاضر در مسابقات گوانگ‌جو، تعهدات ما و مشکلات آنها روشن شده است. سازمان از روسا توقع دارد که جایگاه کشور را در آسیا ترفیع دهند و به مقام چهارمی این بازی‌ها برسند. ظرفیت دسترسی به این پیش‌بینی در ورزشکاران وجود دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها