به گزارش ایسنا، وحید نوروزی در حاشیه بازدید از مجتمع بیمارستانی حمایت از کودکان سرطانی (محک) با اشاره به اینکه امسال شعار روز هوای پاک در سراسر کشور معاینه فنی، خودروی سالم و هوای پاک است، اظهار امیدواری کرد در تمام شهرها نیز به این شعار توجه شود تا با داشتن خودروهایی سالم بیش از پیش در کاهش آلودگی هوا و جلوگیری از ابتلای کودکان به سرطان ایفای نقش کنیم.
همچنین در این نشست یوسف رشیدی، مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوا با اشاره به نقش انواع آلایندهها در ایجاد سرطان بالاخص در میان کودکان آمادگی شرکت کنترل کیفیت هوا را برای انجام فعالیتهای تحقیقاتی و علمی مشترک با موسسه محک اعلام کرد.
لازم به یادآوری است در پایان این مراسم، حاضران ضمن بازدید از بخشهای مختلف مجتمع بیمارستانی رفاهی فدک و دلجویی از کودکان مبتلا به سرطان به منظور ارج نهادن به زحمات تمامی دستاندرکاران موسسه محک بویژه خانم سعیده قدس، لوح تقدیری را به رسم یادبود و در غیاب ایشان به نامبرده اهدا کردند.