از 2 ماه پیش

گاز مایع به روستاهای جاده چالوس نمی‌رسد

گروه شهرستان‌ها: بخشدار آسارا گفت: روستاهای جاده چالوس با مشکل کمبود سیلندر گاز مایع مواجه هستند و اقدامات صورت گرفته نتیجه‌ای در بر نداشته است. به گزارش مهر، ابوالقاسم باقری دیروز در حاشیه جلسه کمیته برنامه‌ریزی کرج در جمع خبرنگاران گفت: روستاهای واقع در جاده چالوس با کمبود سیلندر گاز مایع مواجهند و روستاییان این روستاها برای تامین سیلندرهای مورد نیاز خود ناچارند با مراجعه به کرج این سیلندرها را تا چند برابر قیمت واقعی تهیه کرده و نیازهای اولیه خود را در این خصوص به سختی برطرف کنند.
کد خبر: ۲۱۹۴۹۸
وی افزود: تاکنون پیگیری‌های زیادی از شرکت ایران گاز صورت گرفته که همگی بی‌نتیجه بوده است و نتوانسته مشکل روستاییان را در این زمینه حل کند و شرکت ایران گاز به مدت 2‌ماه است که نیاز روستاییان را در این بخش تامین نکرده است.

این مسوول تعداد روستاییان روستاهای تحت پوشش بخشداری آسارا را 36 هزار نفر اعلام کرد و یادآور شد: از این تعداد  حدود 11 هزار نفر در این روستاها تنها مالک بوده و از بومیان منطقه نیستند.باقری خاطرنشان کرد: کرج محل مراوده روزانه روستاهای این بخش است و تعداد زیادی از روستاییان برای انجام امورات خودشان و تحصیل فرزندان بخش اعظم نیمه دوم سال را در کرج و تهران به سر می‌برند، که در صورت تامین شدن نیازهای اولیه روستاییان آنها ناچار به مهاجرت روزانه و دائم به کرج نیستند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها